Ders ve yazılım için Lenovo Thinkpad E16 gen 2 Ultra 7 155h alınır mı?

Anil Turk

Kilopat
Merhaba.

Bu laptopu almayı düşünüyorum. Üniversitede ders çalışmak, siber güvenlik ve yazılım için kullanacağım. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Çoklu sanal makine rahatlığı için 32 GB RAM lazım. Taşınılabilirlik ve şarj performansından dolayı Gaming laptoplara yönelmedim. Ayrıca özgür bir ortam sağlamadığından dolayı da macbook ile de ilgilenmiyorum. İleride upgrade rahatlığı tanıdığı için de bu linkteki laptopu düşündüm. Sizce alınır mı? Kronik bir sorunu var mıdır? En az 32 GB RAM ve pili uzun giden (işlemcisi de güçlü olan) laptop tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Alınmaz. %45 NTSC panelli bir ofis laptopuna o kadar paralar verilmemeli, işlemci olarak rakiplerine göre daha geride.

32 GB LPPDR5X 8533 MHz RAM'lere sahip, RAM'in lehimli olup upgrade edilememesi dışında bir eksisi yok. AI 7 350 işlemcili versiyonlusunun batarya performansı böyle:

Bu cihazda buna benzer pil performansı sunacaktır. 14" 2.8K (2880x1800) OLED 120 Hz %100 DCI-P3 panelli sağlam bir cihaz (1100 Nit parlaklığı görebiliyor.) 84 Wh bataryaya sahip, gayet iyi bir bataryası var. İşlemci ve iGPU olarak oldukça güçlü zaten. GPU ağırlıklı programlar kullanmayacak iseniz öneririm.

@Adlin Hocam çok teşekkür ederim söylediğiniz özellikler gerçekten çok güzel. Ama bu laptopun Türkiye'de satışı var mı ? İnternette bulamadım da. Satıcı linkini atabilirseniz çok mutlu olurum. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler. İyi akşamlar

Link bir anda kayboluverdi hocam. Mesajı düzenledim, bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…