Geçmişi silerek.Ders videosu izlemem gerekirken Sabri'nin Manchester'a attığı golü buluyorum. Bunu nasıl engellerim?
Ben FB 6-0 GS izlerken; Tonguç öneriyor. Tam tersiDers videosu izlemem gerekirken Sabri'nin Manchester'a attığı golü buluyorum. Bunu nasıl engellerim?
Bu daha mantıklı.Yeni bir Google hesabı aç ve bu hesabı sadece ders videoları izlemek için kullan. Youtube da sana hep ders videoları önerir. Ayrıca izlerken gizli pencere açarsan tarayıcı geçmişinle ilgili veriler de olmayacağından daha iyi olur.
Aynısını daha önce yaptım. İşe yaramıyor.Yeni bir Google hesabı aç ve bu hesabı sadece ders videoları izlemek için kullan. Youtube da sana hep ders videoları önerir. Ayrıca izlerken gizli pencere açarsan tarayıcı geçmişinle ilgili veriler de olmayacağından daha iyi olur.
Ben de yaptım ve yarıyor, hatta bunu daha da geliştirmek isterseniz ders videolarına biraz like ve olumlu yorumlar atın. Youtube algoritması size kesinlikle bu tarz videolar önerir. Oldu ki karşınıza istemediğiniz videolar çıktı, üç noktaya basıp "İlgilenmiyorum" 'a basın.Aynısını daha önce yaptım. İşe yaramıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.