Merhaba, derse otururken büyük bir hevesle oturuyorum, sonrasında can sıkıntısı geliyor uykum geliyor. Dersi anlayamadığımdan değil bir daraltı geliyor sizce neden kaynaklıdır?
Merhaba, derse otururken büyük bir hevesle oturuyorum, sonrasında can sıkıntısı geliyor uykum geliyor. Dersi anlayamadığımdan değil bir daraltı geliyor sizce neden kaynaklıdır?
Asıl zor olan ve sana başarı getirecek kısım zaten sıkılmaya başladıktan sonraki evre. Yapacak bir şey yok, hedefin varsa ve diğerlerine nazaran bir farkın olsun istiyorsan çalışacaksın.
Nasıl oyun oynarken zaman su gibi geçiyorsa, ders çalışmakta o denli eziyet gelir. Beyin basit hocam. Sevmediği işlemler,eylemler vs bize zor gelir. Sevdiği işlemlerde ise vakit nasıl geçer anlamazsın.
Arkadaşlar sabah bunun için zevkle uyanıyorum oturuyorum dere dinliyorum 1 saat oluyor 2 saat oluyor istemsiz sıkılıyorum benlik bir durum değilse sevindim. çalışmaya zorundayız zorunluyuz.