Derse asla odaklanamıyorum

EVANESCENCE

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek
Merhaba, ben lise 3.sınıfım. Başlıkta gördüğünüz gibi bir sıkıntım var. Ben derslere asla odaklanamıyorum, ne zaman "Tamam, bu sefer derse odaklanacağım" desem de 3 dakika sonra kafamın başka bir yere kaydığını görüyorum ve bir bakıyorum ben başka şeyler düşünürken hoca neler neler anlatmış. Bu sorunu artık çok çok sık yaşamaya başladım, zaten çok da çalışan birisi değilim en azından dersi iyi dinleyeyim. Var mıdır çözümü?

Aynısı bu yaşıma kadar bana da oldu hep bende lise 3'üm bazen muhabbetten dolayı odaklanamıyorum bazen başka şeyler düşününce zaman nasıl geçmis anlamıyorum bazen de hasta olduğumda vb odaklanamıyorum yani tek tavsiyem dersi iyi dinlemeye çalış ve ben güzel yazdığımda daha çok odaklanabiliyorum onu da belirtiyim.

Sosyal medya'da çok vakit geçiriyorsanız by süreyi biraz kitap okumaya azaltın.

Hocam sorunu kitap okumayla çözüleceğini pek sanmıyorum . Peki daha önceki sınıflarda da dikkatini toplamakta sorun yaşıyor muydun? Ya da gündelik yaşamda unutkan mısın?

Hocam sorunu kitap okumayla çözüleceğini pek sanmıyorum . Peki daha önceki sınıflarda da dikkatini toplamakta sorun yaşıyor muydun? Ya da gündelik yaşamda unutkan mısın?
Hocam geç cevap için özür dilerim, bildirimi de gelmediği için görmemişim. Evet önceki sınıflarda da böyleydim ama bu kadar değildi, şimdi eskiye göre daha fazla. Ayrıca evet çok unutkanım. B12 eksikliğim var ve bazen B12 ilacımı yiyip yemediğimi bile hatırlayamıyorum.

Benim kuzenimde DEHB olduğunu bilmeden önce çok unutkandı da ona ilk başta B12 yazdılar fakat bellek sorunları değişmeyince psikiyatriye gittiler sorunun DEHB olduğunu anladılar DEHB li bireyler çok bellek sorunu yaşar .Bu MEB ' in DEHB hakkında çıkarttığı kitaplarda da yazar

Bende özür dilerim foruma uzun zamandır girmiyorum mesajını görmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…