Derse Laptop Goturuyor Mu? Yazilim Muhendisleri

yiange28

Megapat
Makaleler
2
Soru bu. Eger goturuyorsa laptop alacagim. Goturmuyorlarsa Kasa toplamayi planliyorum.

Okulda bilgisayar var nasıl olsa ama uygulamaları sen kendi bilgisayarında yapmak istersen götürürsün.

Bilgisayar müh. 3. sınıfım. Okulda zaten ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede bilgisayarlar bulunmakta ama istersen kendi bilgisayarını da götürüp çalışabilirsin hiç bir şekilde sorun olmayacaktır.

Peki hangisini onerirsiniz? Bu dediklerinize bakarak uygun fiyatli oyun bilgisayari toplama rehberindeki nilgisayari toplamayi planliyorum parca parca. Sizce nasil olur?

bilgisayar mühendisliği okuyorum.Okulda bilgisayarlar var ama sende benim gibi kendi bilgisayarını götürürsen daha rahat ediyorsun derste yaptıklarına evde tekrar bakma imkanın oluyor

bilgisayar mühendisliği okuyorum.Okulda bilgisayarlar var ama sende benim gibi kendi bilgisayarını götürürsen daha rahat ediyorsun derste yaptıklarına evde tekrar bakma imkanın oluyor
Tesekkurler. Peki onerdiginiz bir model var mi? Hafifligi vs. olsun.

benim bilgisayarım ağır yaklaşık 3.2 kg omzum ölüyor okula götürünce gerçekten okula götüreceksen hafifliğe dikkat etmelisin belirli bir model tavsiye etmem doğru olmaz şuan pek yakından takip etmiyorum ama bir konu açarsan kesinlikle yardımcı olurlar.

Tesekkurler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…