Derse odaklanamamak

EmirKaira

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce 940mx
i57200U
8gb ram
Arkadaşlar ben 8. sınıf öğrencisiyim LGS'ye hazırlanıyorum. Normalde derslerim iyidir ama son 2 gündür ekran süremi çok arttırdım ve şimdi derse oturduğumda yapamıyorum. Tekrardan nasıl adapte olacağım? Bunun uykusuzlukla vs. bir ilgisi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben 8. sınıf öğrencisiyim LGS'ye hazırlanıyorum. Normalde derslerim iyidir ama son 2 gündür ekran süremi çok arttırdım ve şimdi derse oturduğumda yapamıyorum. Tekrardan nasıl adapte olacağım? Bunun uykusuzlukla vs. bir ilgisi olabilir mi?

Az uyursan sen uykun yokmuş gibi hissetsen de gün içinde ki ruh halini etkiler.
1-) Ekran süreni kademeli azaltmaya çalış.
2-) Günlük 7 8 saat uyumaya özen göster.
3-) Kötü beslenme abur cubur yememeye çalış.

Bende LGS'ye gireceğim. Tüm günüm PC başında geçiyor. Ne yapsam bilemiyorum. Ders de çalışamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen çalışmaktan sıkıldınız da çalışmaktan sıkılmanız kötü. Bu liseyi de etkiler. Lisede de çalışmazsınız.

Muhtemelen çalışmaktan sıkıldınız da çalışmaktan sıkılmanız kötü. Bu liseyi de etkiler. Lisede de çalışmazsınız.

Hocam konuyu açtığım gün tek başıma dışarı çıkıp biraz hava aldım ve uyudum şu an tekrar eskisi gibi çalışıyorum ama haklısınız ders çalışmaktan çok sıkıldım.

İnsanız, insan sosyal varlıktır. Sıkılmanız normal. Sıkılmadan, pes etmeden çalışanlar başarıya ulaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı