Dershane gurur tablosundaki yalanlar

MortalGeneral

Hectopat
Daha fazla  
X (sıkıntı çıkmasın diye isim vermiyorum ama köklü bir dershane) Dershanesinde bir şubeye gidiyordum ve bu sene LGS'ye girdik, ben A şubesi yani en iyi şubedeydim sabahçı ve öğlenci olarak 2 tane A şubesi vardı ve biz aramızda yarışıyorduk. Ben genellikle ilk 5 içerisindeydim ve gerçek sınavda da dershanede 4.oldum ve benim yüzdeliğim 2.48'di ama sıralamada rehber hocamızda olan listeye göre benden sonra yüzdelik makası çok açılıyor. LGS açıklandıktan sonra ekteki postu paylaştılar…

İsteyen istediği şekilde sallıyor. Bizim okuldaki YKS 1.sini bambaşka bir okul sahiplenmişti. İzinsiz fotoğraflarını filan kullandılar. Dava açmıştı ama sonuç ne olduğunu bilmiyorum.

Dershane, özel kurum gibi yerler ticarethaneden farksız ve gelecek olan parayı, öğrenciyi düşünür. Bunları denetleyen bir kurum olmadığı için de boş keseden sallayabiliyorlar. Şimdi, tam isim vermeyeyim de bilmem ne hafıza diye bir uygulama da var mesela. Onlar da para karşılığında reklam yüzü tutuyorlar. Her sene YKS ve LGS birincileri onlardan çıkar, şaşmaz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…