metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Ağustos 2024 #1 Dershaneye başladım yeni ama dershane bana göre değilmiş. 70K'ya anlaşmıştık. 2 ay taksitini verdik 14K yani. İptal edilebiliyor mudur?
Dershaneye başladım yeni ama dershane bana göre değilmiş. 70K'ya anlaşmıştık. 2 ay taksitini verdik 14K yani. İptal edilebiliyor mudur?
SUKUPI1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 metilfenidat dedi: Dershaneye başladım yeni ama dershane bana göre değilmiş. 70K'ya anlaşmıştık. 2 ay taksitini verdik 14K yani. İptal edilebiliyor mudur? Genişletmek için tıkla... Onu dershaneye sormanız daha makul olur.
metilfenidat dedi: Dershaneye başladım yeni ama dershane bana göre değilmiş. 70K'ya anlaşmıştık. 2 ay taksitini verdik 14K yani. İptal edilebiliyor mudur? Genişletmek için tıkla... Onu dershaneye sormanız daha makul olur.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 İptal edersin eğitim falan almadıysan paranı alma ihtimalin var ama veline söyle sen bir şey yapamazsın.
İptal edersin eğitim falan almadıysan paranı alma ihtimalin var ama veline söyle sen bir şey yapamazsın.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 1 Çözümler 37 16 Ağustos 2024 #4 Dershane müdürüyle görüş.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Ağustos 2024 #5 EKD552 dedi: İptal edersin eğitim falan almadıysan paranı alma ihtimalin var ama veline söyle sen bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... 3 gün oldu başlayalı hocam.
EKD552 dedi: İptal edersin eğitim falan almadıysan paranı alma ihtimalin var ama veline söyle sen bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... 3 gün oldu başlayalı hocam.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 16 Ağustos 2024 #6 Dershane yönetimine bağlı hocam.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.748 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 16 Ağustos 2024 #7 metilfenidat dedi: 3 gün oldu başlayalı hocam. Genişletmek için tıkla... Dershane müdürü ile görüşn hocam her müdür farklı inisiyatif uyguluyor
metilfenidat dedi: 3 gün oldu başlayalı hocam. Genişletmek için tıkla... Dershane müdürü ile görüşn hocam her müdür farklı inisiyatif uyguluyor
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 16 Ağustos 2024 #8 metilfenidat dedi: 3 gün oldu başlayalı hocam. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz parayı alamayabilirsiniz ama şu an iptal edip kalan taksitleri ödemeyebilirsiniz hocam.
metilfenidat dedi: 3 gün oldu başlayalı hocam. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz parayı alamayabilirsiniz ama şu an iptal edip kalan taksitleri ödemeyebilirsiniz hocam.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Ağustos 2024 #9 DumpcesTR dedi: Verdiğiniz parayı alamayabilirsiniz ama şu an iptal edip kalan taksitleri ödemeyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Cayma bedeli var mıdır sizce ?
DumpcesTR dedi: Verdiğiniz parayı alamayabilirsiniz ama şu an iptal edip kalan taksitleri ödemeyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Cayma bedeli var mıdır sizce ?
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 16 Ağustos 2024 #10 metilfenidat dedi: Cayma bedeli var mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer sözleşme imzaladıysanız olabilir yoksa sanmıyorum. Tam emin olmamakla birlikte bir yazı buldum hocam. Eğitim Yılı Başlamadan Ayrılırsam Para İadesi Olur Mu?
metilfenidat dedi: Cayma bedeli var mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer sözleşme imzaladıysanız olabilir yoksa sanmıyorum. Tam emin olmamakla birlikte bir yazı buldum hocam. Eğitim Yılı Başlamadan Ayrılırsam Para İadesi Olur Mu?