Dershane kaydı iptal edilir mi?

762016

Picopat
Merhaba, bu sene mart ayında dershaneye yazıldım. Ücretsiz yaz kampı vardı, ona katıldım. Yaz kampında dershanenin çok kalitesiz bir yer olduğunu fark ettim. 20 Ağustos'ta dershane açılacak fakat iptal etmek istiyorum. Kaydı annem yaptı, yaparken sözleşme imzalamış fakat sözleşmenin bir nüshası verilmemiş. Taksit şeklinde ödeyecektim, ilk taksit ağustos ayındaydı. Kitap vesaire hiçbir şey verilmedi. Hizmet olarak aslına bakarsanız hizmet almadım çünkü zaten "ücretsiz yaz kursu" şeklinde pazarlama yapıyorlardı. Sözleşmenin bir nüshası olmadığı için de tam olarak nasıl bir sonuç doğacak bilmiyorum. Belki içinizde bilen birisi vardır, dershaneye kaydımı sildirmek istiyorum diye gittiğim zaman kandırılmak, kazıklanmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tamamen dershaneye bağlı. Babam dershane müdürü bizim dershanede istediğin zaman kaydı sildirebiliyorsun.

Ben yıllar önce dersaneyi bırakmıştım. Çıkışımı yaptılar ve gitmiş olduğum süre kadar para aldılar.

Bu tamamen dershaneye bağlı. Babam dershane müdürü bizim dershanede istediğin zaman kaydı sildirebiliyorsun.
Sildirmek için zorluk çıkartırlarsa dershaneye gider o zaman kimseye ders işletmem. Eninde sonunda beni dershaneden atma yoluna giderler ama işte bunlarla zaman kaybetmek istemiyorum. Yönetmelikte net olarak bir şey yok sanırım.

Düzgünce bırakma gerekçeni konuşup izah edersen saygı gösterebilirler. "Dersleri hiç anlamıyorum." "Özel üniversite okuyacağım" felan diyebilirsin.

Hocam hangi dershane acaba? Bizde iptal ederken cayma bedelini ödememize rağmen borç çıkarttılar hattağa Şikayetvar'da bu dershane için çok şikayet var hangi dershaneydi acaba?

Hocam hangi dershane acaba? Bizde iptal ederken cayma bedelini ödememize rağmen borç çıkarttılar hattağa Şikayetvar'da bu dershane için çok şikayet var hangi dershaneydi acaba?
Tam adını vermeyeyim ama Ataşehirde baş harfleri OFB.

Anladım ama bu sene dershanedeki arkadaşlarım kaydını sildirirken cayma bedeli ödemediler ama bazı dershanelerde cayma bedeli bulunabiliyor.

Anladım ama bu sene dershanedeki arkadaşlarım kaydını sildirirken cayma bedeli ödemediler ama bazı dershanelerde cayma bedeli bulunabiliyor.
Ödemem ki hocam. Onun yerine ilk taksiti öder sınıfımdakilere ders dinletmem. Başkasının hakkına girmek falan umurumda değil, benim hakkım yeniyorsa gerisi umurumda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…