Dershane kayıt sildirmek için para istiyor

KirliTabak

Kilopat
Daha fazla  
Derdimi anlatacak kimseyi bulamadigim için buraya yaziyorum. Açıkçası ne yazacagımi da bilmiyorum sadece içimi dokmek istiyorum. Mezuna kalmış bir öğrenciyim, bu durumun canımı sıktığı yetmezmiş gibi bir de tonla olayla uğraşıyorum. Depresyon, maddi durumun olmaması, annemin hızlı ruh hali geçişleri falan. 2-3 gün önce anneme dershaneyi bırakmak istediğimi söyledim (neyse dedi kabul etti).
Dershaneyi bırakma sebebim ise çalışmalarımı baltalamasi. Kayıt sildirme için 11.000 TL para istediler ve bize kiyak geçerek 10.000 TL yapacaklarını söylediler. İşin komik yaniysa 10 bin TL'ye kaydolmuş olmam :D. Neyse işte annem bunu duyunca aramış dershaneyi tartışmış ve onlar da bunun Milli Egitim Bakanliginin verdigi yetkiye dayanarak böyle yaptığını söylediler. Düşündüğüm tek şey her şey berbat ettiği. Böyle yaparak bir yere varamadığı gibi parayı da alamayacağımız. Bu da yetmezmiş gibi dershanedeki sevdiğim insanlara rezil olmam oldu. Bu konu hakkinda ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bak sağ ayağını öne atıp hafif sağa kıvırıyorsun, sol ayağın geride olacak. Sonra olduğun yerde ayaklarını hareket ettirmeden 360 atıp adamın ağzının ortasına yumruğu çakıyorsun. Bir daha para mara isteyemez. Şaka bir yana kötü yere denk gelmişsiniz hocam. Normalde direk silmeleri gerekir. Havale yaptıysanız değişir, taksitliyse siz haklısınız.

Ben birkaç sene evvel yarı dönem gittiğim dershaneden kaydımı sildirmek istedim. 5 bin liraya kaydolmuştum gittiğim okuldan dolayı vs. indirim yapılmıştı. Kayıt sildirirken indirimsiz fiyat üzerinden hesaplama yapılmıştı ama yine de tam para istenmemişti. Yarım dönem + kitapların parasını ödeyerek ayrılmıştım. Taksitle kaydolduysanız senet imzalatmaları lazım. Senet varsa sıkıntı ne isterlerse onu yaparlar onların insafına kalmış.

Bizim dershane kayıt silince gitmediğin ayların parasını bile veriyor. Sen parayı almayı geçtim bir de para ödeyeceksin. Hiç gitmeyip yok yazılmak en mantıklısı olur, hangi dershaneye gidiyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı