Dershane konularına nasıl yetişilir?

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba mezun senemdeyim. Dershanem bugün başladı ve ilk ders AYT matematik gördük. Yalan söylemeyeceğim gram temelim yok. Nasıl bunlara yetişebilirim?
Haftalık programda salı AYT matematik, çarşamba geometri, perşembe TYT matematik diye ilerliyor. Daha TYT'yi yapmadan AYT'den başlamak bayağı zor geldi. Eve gelince bayağı düşündüm ne yapacağım diye ama bir yere varamadım. Size sorayım dedim.

Merhaba mezun senemdeyim. Dershanem bugün başladı ve ilk ders AYT matematik gördük. Yalan söylemeyeceğim gram temelim yok. Nasıl bunlara yetişebilirim?
Haftalık programda salı AYT matematik, çarşamba geometri, perşembe TYT matematik diye ilerliyor. Daha TYT'yi yapmadan AYT'den başlamak bayağı zor geldi. Eve gelince bayağı düşündüm ne yapacağım diye ama bir yere varamadım. Size sorayım dedim.
Hocam zaten TYT'yi halletmeden AYT'yi yapmak saçma değil mi? Sorun dershanede bence.

Belki de o yüzden sizi orta dereceli bir sınıfa almışlardır. Benim bildiğim o sınıflar seviyelere göre ayrılıyor. Orada muhatap olabileceğiniz birisine sorsanız iyi olur.

Yarın bir sorum çünkü gram anlamadım dersten, hocada sessiz hızlı hızlı anlatıp geçti bildiğim bilgi varsa o da gitmiştir yüksek ihtimal.

9 ay kalmış önce TYT sonra AYT yapmaya kalksalar konuları yetiştiremezler. TYT'yi olabildiğince hızlı şekilde YouTube'daki kamplardan bitirip AYT'ye yetişmeye çalışın. Hiç temelim yok dediğiniz matematiğin tamamı mı yoksa AYT matematik mi?

9 ay kalmış önce TYT sonra AYT yapmaya kalksalar konuları yetiştiremezler. TYT'yi olabildiğince hızlı şekilde YouTube'daki kamplardan bitirip AYT'ye yetişmeye çalışın. Hiç temelim yok dediğiniz matematiğin tamamı mı yoksa AYT matematik mi?

Tamamı.

AYT için ne kadar konu ilerlemeliyim onu bilmiyorum.

Şu anda özdeşliklerde hoca aslında TYT'nin bir konusu fakat temel olmayınca anlamak zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı