SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #11 Dershane.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 25 Ekim 2022 #12 Efetrkr dedi: Merhaba. Ben 10.sınıfa gidiyorum. Sizce dershaneye mi gideyim yoksa ev dershanem diye bir sistem var ona mı üye olayım? Genişletmek için tıkla... Dershane bazen hocalar çok akıcı anlatıyor tek de anlıyorum.
Efetrkr dedi: Merhaba. Ben 10.sınıfa gidiyorum. Sizce dershaneye mi gideyim yoksa ev dershanem diye bir sistem var ona mı üye olayım? Genişletmek için tıkla... Dershane bazen hocalar çok akıcı anlatıyor tek de anlıyorum.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #13 Efetrkr dedi: Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Soruma cevap vermemissiniz. Genelde 11 ve 12. sınıfta dershaneye giderler. Dersleriniz kötü olduğu için mi dershaneye gitmek istiyorsunuz?
Efetrkr dedi: Teşekkürler herkese. Genişletmek için tıkla... Soruma cevap vermemissiniz. Genelde 11 ve 12. sınıfta dershaneye giderler. Dersleriniz kötü olduğu için mi dershaneye gitmek istiyorsunuz?
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 25 Ekim 2022 #14 Efetrkr dedi: Merhaba. Ben 10.sınıfa gidiyorum. Sizce dershaneye mi gideyim yoksa ev dershanem diye bir sistem var ona mı üye olayım? Genişletmek için tıkla... Benim gibi evde dikkatiniz dağılıyorsa dershaneye gidin hocam. Can sıkıntısından bile dershanede dersi dinlersiniz.Dinlemek zorundasınız.
Efetrkr dedi: Merhaba. Ben 10.sınıfa gidiyorum. Sizce dershaneye mi gideyim yoksa ev dershanem diye bir sistem var ona mı üye olayım? Genişletmek için tıkla... Benim gibi evde dikkatiniz dağılıyorsa dershaneye gidin hocam. Can sıkıntısından bile dershanede dersi dinlersiniz.Dinlemek zorundasınız.