Dershane vs özel ders

tunahankrty

Centipat
Arkadaşlar ben mezun senemdeyim şu an ve ünivesiteye hazırlanıyorum.
Dershane mi yoksa özel dersmi hangisi olduğuna karar veremiyorum sizce ne yapmalıyım?

Sadece bir derste zayıfsa özel ders, eğer rehberliğe ders programına okul gibi bir yere ihtiyacın varsa dershane.

Mezun senesinde olduğunuz için dershane daha mantıklı. 12.sınıf olsaydınız özel ders derdim.

Dershane sürekli deneme sınavları ile, çevrende birkaç kişi olması ile süreci biraz daha psikolojik olarak kolay atlatmana yardımcı olabilir. Özel ders spesifik bir eksiğin varsa geçerli, youtube'dan fayda görüyorsan dershaneye ek özel ders olarak interneti takviye kullanırsın. İşin bolca soru çözmek ve mantığı kafana oturtmak zaten, asgari planlama ile ilgili şeyleri de kafana takmazsın dershanede

Bu sınavın hayatındaki önemini fark et, kendi kendine çalışmayı öğren. Youtubedaki hocaların dershane hocalarından ne kadar daha iyi olduğunu acı yoldan fark etme. Dershaneye özel derse vereceğin parayı denemeye kitaba ver ya da kendine ipad falan al. Kendine yatırım yap o parayı. 1 dersten çok zayıfsan özel ders alabilirsin. Dershanenin de sadece denemelerine kayıt ol çok daha ucuz oluyor. İnan bana tecrübeliyim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…