Merhaba. 19 yaşındayım ve mezun olarak dershaneye gidiyorum. Dershanede bir kızdan hoşlanıyorum aynı sınıftayım. Daha önce de aynı sınıftaydık derste onu izlerdim. İki kez sınıf değiştik şimdi yine aynı sınıftayız. Sevgilisi yok, bir buçuk senedir konuştuğu erkek arkadaşı varmış, bunu da konuştuğu erkek arkadaşı başka kızla konuşurken duydum. Arkadaşlar sadece yani. Her teneffüs onunla konuşuyor. Sorun şu ki ben son bir senede çok değiştim, gözlerimin altı morardı ve çöktü, saçlarım yanlardan seyrekleşti ve bu ikisi acayip bir değişiklik yapıyor yüzümde, artık aynaya bakmaktan nefret ediyorum öyle ki öz güvenim de kayboldu bu durumdan ötürü. Ben bu kızla samimiyet kurmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum. Her gün önümde oturuyor. Gözlerimin altındaki çökme ve morarma benim öz güvenimi tamamen yok etti hala kendime gelemiyorum bu sebeple. Ne yapmamı önerirsiniz
kızdan hoşlanıyordum bir de üniversiteyi bitirip yurt dışına ailesinin yanına gidecekmiş bunu duyunca kendi kendime daha derin düşünmeye başladım. Keşke gözlerim çökmeseydi keşke uyusaydım keşke stres etkenlerini hayatımdan uzaklaştırabilseydim çok değiştim çok üzgünüm be arkadaşlar
önceden takılmadan konuşabilen komik birisi iken şu anda düzgün konuşamıyorum bile dershanede. Kızın bakış açısıyla kendime baktım ve bana bakması için hiçbir sebep yok.