Dershanede hoca hakaret etti

80derecekolonya

Kilopat
Selam. 2004 doğumluyum dershaneye gidiyorum. Yaklaşık 3 hafta önce derste hocaya bakarken hoca ne bakıyon olum meymenetsiz meymenetsiz dedi. Ben de dalmışım hocam dedim hoca uzattı sınıfta dönüp şöyle meymenetsiz meymenetsiz bakıyor diyerek benimle dalga geçti yüzünü bakışını çirkinleştirip, kendince taklit etti. Bu olay üzerinden 3 hafta geçti ama içime oturdu. Ayrıca yakın zamanda 2001 doğumlu kendine hoca diyen biriyle tartıştım sırf kardeş dedim diye sen kimsin bana kardeş diyorsun deyip elimde kalacan çık lan dışarı diyerek ceketimden tuttu asıldı bırak dediğim halde bırakmadı. Halbuki bilmiyordum kusura bakmayın dediğim galde bunu yaptı. Gel aşağı hocanın yanına gideceğiz senle dedi ısrarla ve gittik hoca yani müdür ise bunu savundu ben müdürün yanına daha sonra gittiğimde ve hocanın özür dilemesini bekliyorum dediğimde bana sen kimsin dedi iki kez. Ayrıca beni suçladı konuşurken sürekli. Bir de ben parasıyla okuyorum bunun için mi hocam dediğimde dershanede sorun çıkaran olursa parasını verir gönderirim. Yanlış anlama seni kastetmiyorum dedi resmen beni kastederek. Bunlar benim acayip içime oturdu o gün ilk defa paxera 20 mg diye bir ilaç almıştım o yüzden hakkımı savunamadım beynimi sersemleştirmişti ilaç. Şimdi bu dershane başlayalı 3 ay oldu ve bana stresten başka bir şey katmadı hiçbir şey öğrenemedim. Hedefim yüksek ve evden video izleyerek çalışıyorum şu anda. Dershaneden ayrılmak istiyorum. Bir de bu müdür o laf söyletmediği 2001 doğumlu hocaya benim numaramı vermiş bana sormadan, yarın gidip bunun hesabını sormak istiyorum ama beni tersleyecek muhtemelen biraz değişik bir adam. Ne yapmalıyım öneri verir misiniz? Açıkçası ailemin verdiği 35000 liraya çok üzülüyorum. Ne yapayım CİMER'den ihbar mı yollayayım? Paramı geri istiyorum desem bana senetleri gösterecek yüzsüz müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk konuda haklısınız fakat 2. konuda haklı değilsiniz öğretmenin yaşı sizin yaşınıza yakın diye "Kardeşim" diyemezsiziniz. CİMER hakkında birkaç şey biliyorum fakat böyle konulara müdahale etmezler. Fakat numaranı öylece vermez müdüre çıkışabilirsin daha sonra dershaneden ayrılırsın yapacağın en iyi şey bu. Konuyu ailene anlat paranı geri al.

Kardeşim değil kardeş dedim ve öğretmen olduğunu söylememişti bana. Aileme anlatıp ailemi strese sokmak istemiyorum zaten yeterince problemleri var maalesef ki, bir de benim sorunlarımla uğraşmasınlar. Keşke o lanet ilacı almasaydım da çocuğun yüzüne bir tane patlatsaydım çok pişmanım. Müdür kaç kez niye bu kadar dalgınsın dedi kaç kez dalgınım dertlerim var stresliyim diye saçmaladım. İlacı kullandığımı söylemek istemedim ülkemizde antidepresan kullanana deli damgası vurulduğu için. Zaten müdür cahil birisi, senin bu yaşta ne derdin olacak diye küçümser tavırla konuşan biri yani. Burdan anlarsın düz ve cahil biri olduğunu müdürün.

Bir de bu moderatör arkadaşlar forumun içine etmeye son sürat devam ediyorlar. Kaç tane forumda şu modlaron yazım kuralı takıntısı dalga konusu ama hala aynı şeye devam etmeleri yok mu! Hoca sorun çıkaran olursa parasını verir s..tir ederim dedi yazmışım orayı gönderirim diye düzeltmiş bir mod

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…