Dershanede kız ile nasıl konuşma başlatılabilir?

FearlessDark

Decapat
Daha fazla  
Hafta önce bir dil + TYT dershanesine yazıldım. Şu anlık gayet iyi gidiyor bizim sınıfta 19 kişi var 4'ü erkek. Biri benim. Bir kızdan hoşlanmaya başladım. Adı ece, derslerde genellikle sakin, bazen uyuklayan teneffüslerde yan sınıftaki 2 arkadaşı ile konuşan bir kız.

Ne yalan söyleyeyim hoşuma gidiyor. Motorcu olduğunu biliyorum sadece ama hiç yüz yüze tanışmadım. Instagram'dan takip etme istediği attım ve kabul etti, sence tanışma için ne yapabilirim?

Yüz yüze mi Online mı? Sence ne zaman açılmam lazım?

ya ilk önce biraz arkadaş canlısı davran daha o senle çok samimi olmadanda çok yaklaşma kanka biraz samimi olursanız biraz da o sana yaklaşırsa adını koyarsınız umarım senin için en hayırlısı olur gönlüne göre olsun

ya ilk önce biraz arkadaş canlısı davran daha o senle çok samimi olmadanda çok yaklaşma kanka biraz samimi olursanız biraz da o sana yaklaşırsa adını koyarsınız umarım senin için en hayırlısı olur gönlüne göre olsun
Çok teşekkürler, benim düşüncem, Sınıfta çok konuşma fırsatımız olmadı ama seni fark ettim. Seninle tanışmak istedim; motorlara ilgin olduğunu duydum, bu gerçekten ilginç. Ben de arabalardan anlarım ama motorlar hakkında pek bilgim yok. Belki bir gün bu konuda bana bir şeyler anlatırsın, bu tutku nasıl başladı? Diye başlamak. Sence nasıl?

ya güzel olabilir onun seveceği şeyleri yap hoşuna gidecek şeyler yap birazda onu yakından tanımaya çalış her insan göründüğü gibi olmaz biraz sana uygunmu iyi bir insan mı falan yakın çevresiyle konuş biraz tanışında devamı gelir hem reddedilsen de ne kaybedebilirsin ki bu da hayatın bi gerçeği yani kabul edilmezsen canın sağolsun sakın canını falan sıkma

umarım senin için hayırlısı olur

Ya güzel olabilir onun seveceği şeyleri yap hoşuna gidecek şeyler yap biraz da onu yakından tanımaya çalış her insan göründüğü gibi olmaz biraz sana uygunmu iyi bir insan mı falan yakın çevresiyle konuş biraz tanışında devamı gelir hem reddedilsen de ne kaybedebilirsin ki bu da hayatın bir gerçeği yani kabul edilmezsen canın sağ olsun sakın canını falan sıkma.

Umarım senin için hayırlısı olur.

Tamamdır yardımın için çok teşekkürler umarım hakkımızda hayırlısı olur?

Hocam yeni yazıldıysanız önce ortama alışın, ortamda takılırsanız kızlada illaki konuşursunuz.

Şu an bir anda açılmak saçma olur, az sabredin.

Ortamda konuşurken motorlar ile ilgili birkaç şey derseniz, otomatik olarak kız devamını getirir zaten.

Hocam yeni yazıldıysanız önce ortama alışın, ortamda takılırsanız kızlada illaki konuşursunuz.

Şu an bir anda açılmak saçma olur, az sabredin.

Ortamda konuşurken motorlar ile ilgili birkaç şey derseniz, otomatik olarak kız devamını getirir zaten.
1 Hafta önce yazıldım ve ortam pek bana göre değil. Herkes kendi kafasına göre takılıyor. Evet, haklısınız motordan bir muhabbet açsam devamı gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı