Soylenmedigi için sordum zaten ayrica ne bu ukalalik bir soru sordum cevabini vermieyecekseniz hiç yazmayin soylenmedi dershaneye gidince soyleneckmis arkadasim en iyi sinif dedi ama tam bilmiyormus bende buraya yazdim daha cok var gitmeme ondan dolayi yazdim cevap vermesen daha iyiydi.
Sorduğunu söylemedin. Telefon numaraları var. Arayıp ben bile öğrenebileceğime eminim.
Ukalalık kısmına gelecek olursak artık ekmek alıyorum pişkin mi alayım diye soracak kıvama geldiniz. Bu kadar spesifik bir şeyin burada birinin bile ihtimali ne sizce? Kolayca öğrenebileceğiniz kaynak varken oradan uzaklaşıp burada cevabı aramak ne kadar mantıklı?
Sormasın demedim ki. Cevabı nerede bulacağını ve sormasının saçma olduğunu söyledim. Ben de istediğim cevabı verebilirim. Size bunu yargılama hakkı düşmüyor sanırım.
artık ekmek alıyorum pişkin mi alayım diye soracak kıvama geldiniz. Bu kadar spesifik bir şeyin burada birinin bile ihtimali ne sizce? Kolayca öğrenebileceğiniz kaynak varken oradan uzaklaşıp burada cevabı aramak ne kadar mantıklı?
Çünkü onu burada bilecek adam sayısı yok denecek kadar azdır. Tanımı yapan yere sorabilecekken burada cevap araması saçma. Zaten ya özel düzey sınıfıdır ya da özel ders sınıfıdır. İlkine daha yüksek oran verirdim ben.
Kardesim ben size anlatamiyorum galiba hocalar okula gelince soyliceklerini soylediler bende o zamana kadar beklemek istemedim ayrica istedgim soruyu sorarim seni ilgilendirmez.