Ben bu yıl 2. kez mezuna kaldım ve dershaneye yazıldım yarın dershanede sınıf belirleme sınavı olacakmış mesaj geldi az önce ama temelim kötü. Bana ne önerirsiniz?
Kötü sınıf dediğin yani senin seviyene benzer öğrencilerin bulunduğu sınıftır. Hocanın dersi ne kadar temelden veya detaylıca anlatacağını belirler. İyi bir şey yani aslında. 1. grup ile 5. gruba anlatma tarzı başkadır.
Ben bu yıl 2. kez mezuna kaldım ve dershaneye yazıldım yarın dershanede sınıf belirleme sınavı olacakmış mesaj geldi az önce ama temelim kötü. Bana ne önerirsiniz?
Kötü sınıf dediğin yani senin seviyene benzer öğrencilerin bulunduğu sınıftır. Hocanın dersi ne kadar temelden veya detaylıca anlatacağını belirler. İyi bir şey yani aslında. 1. grup ile 5. gruba anlatma tarzı başkadır.
O sınav şubeleri belirler belli net aralığı bir sınıfa diğerleri başka sınıfa öyle olur ve daha iyidir genelde. Hoca daha iyi anlatır kötü olana daha ayrıntılı şekilde
Burada tartışacağına bence hiç vakit kaybetmeden dersine çalış. Denemeden sonra nasıl bir sınıfa düştüğünün pek bir önemi yok. En kısa sürede rehber öğretmeninle bir program oluşturursunuz zaten, sonra aralıksız bas. Kafaya takma