Dershaneden verim alınamıyor

The Dark Rische

Hectopat
Dostlar mezunum lise hayatında ders çalışan biri değildim. Bu sene ilk defa adamakıllı çalışmaya başladım evde çalışamam gibi geldi dershaneye yazıldım şimdi birkaç ders harici neredeyse çoğu dersi anlamıyorum. Evde tekrar baştan konuyu dinliyorum bu sefer soru çözmeye vakit kalmıyor ayrılıp dershane saatinde YouTube'dan konu dinleyip akşamda soru çözsem daha iyi gibi şimdi sizce ayrılayım mı? Bu arada ayrılsam da denemelere gideceğim. Etüt mevzusunda da soruların video çözümünü izleyince genelde anlıyorum.

Sana bağlı bir şey tamamen dershane rehberliğinden kesinlikle yararlan ve kendine program yaptır.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, dershanenin katkı sağladığı tek nokta denemeleri. Evde kendinizin çalışması daha verimli oluyor. Ama gerçekten disiplinliyseniz ve çalışmadan kaytarmayacaksanız. Evde çalışma isteği olmayan biri için de mantıklı dershaneler.

Kanka dershaneye gitsen bile evde çalışmayınca fıs bende öyle düşünüyordum ama ders çalışamayan dershaneye gitse de çalışamıyor ee bu sefer yine bir faydası olmuyor bazı arkadaşlarıma dedim bu durumu dershaneyi bırakıp kütüphaneye gideceğim falan dedim keriz misin dediler

Hocam kendinizi bir şekilde sıkıp ders çalışmanız lazım o zaman bırakacaksanız da. Dershaneye gidince o ortamda bulununca insan ders çalışıyor bana göre. Sizde o istek yoksa dershanede de yapamamanız normal zaten.

knk ders çalışıyorum da hem orada ders dinleyip anlamayıp sonra bir daha gelip evde ders videosu izleyince gün bitiyor soru çözemeye vaktim kalmıyor

knk ders çalışıyorum da hem orada ders dinleyip anlamayıp sonra bir daha gelip evde ders videosu izleyince gün bitiyor soru çözemeye vaktim kalmıyor
Anladım, ben de aynı durumu yaşadım. Dersaneden verim alamıyorsan dediğin gibi ayrıl. Evde planını bozma ve dershanede kaç saat vakit harcıyorsan evde de o kadar çalış. Yani konuları YouTube'dan daha iyi kavrıyorsan ayrılıp kendin dinlemen daha iyi. Bu kişiye bağlı bir durum. Kalan vakitte de test çözersin.

peki sen başardın mı ? Ailemin korkusu evde ders çalışamamam sanki dershaneden kaynaklı çalışıyormuşum gibi gördükleri için almak istemiyorlar

peki sen başardın mı ? Ailemin korkusu evde ders çalışamamam sanki dershaneden kaynaklı çalışıyormuşum gibi gördükleri için almak istemiyorlar
Ben bunu farketmeme rağmen dershaneye devam ettim bir şey diyemem o yüzden. Hata olarak görüyorum. Kişiden kişiye değişir kendine inanıyorsan ve dershanede verim alamıyorsan bırak.

Ben bunu fark etmeme rağmen dershaneye devam ettim bir şey diyemem o yüzden. Hata olarak görüyorum. Kişiden kişiye değişir kendine inanıyorsan ve dershanede verim alamıyorsan bırak.

Dershaneye devam etmeyi mi hata olarak görüyorsun bırakmayı mı tam anlamadım

Ben bunu farketmeme rağmen dershaneye devam ettim bir şey diyemem o yüzden. Hata olarak görüyorum. Kişiden kişiye değişir kendine inanıyorsan ve dershanede verim alamıyorsan bırak.
dostum peki yerleşebildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…