S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 5 Mart 2023 #1 Merhaba, geçen dershane LGS denemesi olmuştum. LGS Puan Hesaplama 2023 MEB Uyumlu - Yüzdelik Dilimli üzerinden netlerimi yazdım 330 küsürlerinde verdi. Ama dershanede sonucum 245 idi. Bu nasıl oluyor?
Merhaba, geçen dershane LGS denemesi olmuştum. LGS Puan Hesaplama 2023 MEB Uyumlu - Yüzdelik Dilimli üzerinden netlerimi yazdım 330 küsürlerinde verdi. Ama dershanede sonucum 245 idi. Bu nasıl oluyor?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 5 Mart 2023 #2 Screamy dedi: Merhaba, geçen dershane LGS denemesi olmuştum. LGS Puan Hesaplama 2023 MEB Uyumlu - Yüzdelik Dilimli üzerinden netlerimi yazdım 330 küsurlerinde verdi. Ama dershanede sonucum 245 idi. Bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Başkalarının yaptığı sonuçlar seni aşağı veya yukarı çeker, LGS'de daha yüksek puan alırsın. Sınavında başarılar bu sene depremden dolayı 2. dönem konuları yok gene iyisin .
Screamy dedi: Merhaba, geçen dershane LGS denemesi olmuştum. LGS Puan Hesaplama 2023 MEB Uyumlu - Yüzdelik Dilimli üzerinden netlerimi yazdım 330 küsurlerinde verdi. Ama dershanede sonucum 245 idi. Bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Başkalarının yaptığı sonuçlar seni aşağı veya yukarı çeker, LGS'de daha yüksek puan alırsın. Sınavında başarılar bu sene depremden dolayı 2. dönem konuları yok gene iyisin .