Dershanelerin Kapatılması Yasası İptal Oldu

MuhammetFr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba. Haberler izlerken televizyonda "AYM'nin dershane kararı. Dershanelerin Kapatılması Yasası İptal" Şeklinde haber gördüm. Yani yasa iptal oldu. Benim gibi mezun olup ta 1 sene daha YGS ve LYS ye hazırlanacaklara müjde.

Yasa iptal oldu ama piyasadaki dershanelerin bir çoğu ya kapatıldı ya da temel liseye dönüştürüldü.

Sıkıntı yok gençler... Yüzüklerin Efendisinin ilk bölümünü izlerken "artık bütün devler, orklar öldü bitti" dedim, ancak bitmemiş 2-3 bölümlerinde daha da kalabalıklaştıklarını gördüm.
Bu dağıldı dediğiniz dersanaler de öyle... Orklar gibi kısa sürede toparlanırlar, siz merak boyormatın.

İş işten geçti buradaki liselerin çoğu kapandı, çok azıda Temel lise oldu.
Yasa iptal oldu ama piyasadaki dershanelerin bir çoğu ya kapatıldı ya da temel liseye dönüştürüldü.
@er36po Abinin de dediği gibi kısa sürede toparlanırlar. Zaten hepsi dönüştürülmedi bildiğim kadarıyla.

Dershanelerin kapatılması yasasının iptal olması daha iyi oldu. Bu zamanda okumak kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…