Arkadaşım var lakin yazın istekli giden ben dönem başladığımdan belli bazı şikayetlerimi ilettim ancak çok lakayt davranmaya devam ediyorlar sorunlarıma karşı bir çözümleri olmadığı gibi dershaneden soğutuyorlar.
Ne kadar haklı olsanda, ettiğin şikayet hiçbir şeyi değiştirmeyecek sen sadece kendi öğrenmene odaklan verdikleri hizmeti kullan gerisini boş ver bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Türkiye de bir şeyin değiştiğini görmedim her yerde aynı en iyi dershaneye de gitsen yine orada da bir sorun çıkar sen kendi dünyada bir şeyler değiştirmeye çalış.
Zaman kaybı kendin kütüphaneye git ders çalış daha iyi. Kendi öğrenene kadar 3 konu adam gibi bilsen daha iyi 10 tane konu göreceğine o bildiğini gördüğünü sandığın konuları yanlış yapıyorsun çünkü. Ben yetiştireceğim diye 10 tane konu gördüysem hep hatalı çıktı yavaş çözdüm ya da hata yaptım sınavda kendim öğrenerek gitsem 5 konu bilsem daha iyi adam gibi yavaş yavaş emin adımlarla 3 konu bil daha iyi. Zaman kaybediyorum bütün konuları görmedim diye elimi yüzüme bulaştırmıştım herkesin altyapısı aynı değil herkes aynı hızda öğrenemez. O yüzden öğrenerek kendi mantığında ilerlemek daha iyi. Hayatta yaptığım en büyük hatalardan biri geç kalıyordum derken hızlı ilerleyerek öğrendiğimi sandım hep hata yaptım ya da gördüğüm konuyu yapamadım sınavda. Sayısal derslerde.