Nemenzy Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #1 Dershaneye gidiyorum sizce YouTube'dan konu anlatımı izlememe gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2025
A ali43bn Yoctopat Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 21 22 Eylül 2025 #2 Ağır gelebilir hocam ama arada bakın
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #3 Zorlandığınız konuların üstesinden gelmek için ve pratik yapmak için izleyebilirsiniz.
Kürk Mantolu Madonna Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 614 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #4 Nemenzy dedi: Dershaneye gidiyorum sizce YouTube'dan konu anlatımı izlememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Dershanedeki verime göre değişir.
Nemenzy dedi: Dershaneye gidiyorum sizce YouTube'dan konu anlatımı izlememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Dershanedeki verime göre değişir.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.967 Çözümler 5 22 Eylül 2025 #5 Nemenzy dedi: Dershaneye gidiyorum sizce YouTube'dan konu anlatımı izlememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an böyle yapıyorum. Bizim dershanede salı çarşamba perşembe ve cuma günleri ders var ve öğlene kadar oluyor dersler. Saat 1'den 5'e kadar da etüt yapıyoruz. Ben bütün ilerlememi YouTube hocaları sayesinde yapıyorum dershanede de dümenden tekrar yapıyormuş gibi olsun diye hocaları dinliyorum. Ama tüm ilerlememi YouTube üzerinden götürüyorum.
Nemenzy dedi: Dershaneye gidiyorum sizce YouTube'dan konu anlatımı izlememe gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben şu an böyle yapıyorum. Bizim dershanede salı çarşamba perşembe ve cuma günleri ders var ve öğlene kadar oluyor dersler. Saat 1'den 5'e kadar da etüt yapıyoruz. Ben bütün ilerlememi YouTube hocaları sayesinde yapıyorum dershanede de dümenden tekrar yapıyormuş gibi olsun diye hocaları dinliyorum. Ama tüm ilerlememi YouTube üzerinden götürüyorum.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.926 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #6 İzlenir bu arada dershane hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.
ardayk Picopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 168 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #7 DublinDEI dedi: İzlenir bu arada dershane hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden? Merak ettim düşünceni.
DublinDEI dedi: İzlenir bu arada dershane hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden? Merak ettim düşünceni.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.381 Çözümler 6 22 Eylül 2025 #8 Gerek duyuyorsan tabii ki.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #9 ardayk dedi: Neden? Merak ettim düşünceni. Genişletmek için tıkla... Verimli olmuyor çoğunlukla. Çok zaman alıyor. Önemli olan bireysel çalışmaktır. Derste sadece hocayı dinleyerek konular öğrenilmez. Kişi kendini bireysel çalışmayla geliştirebilir.
ardayk dedi: Neden? Merak ettim düşünceni. Genişletmek için tıkla... Verimli olmuyor çoğunlukla. Çok zaman alıyor. Önemli olan bireysel çalışmaktır. Derste sadece hocayı dinleyerek konular öğrenilmez. Kişi kendini bireysel çalışmayla geliştirebilir.
ardayk Picopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 168 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2025 #10 Fıratt10 dedi: Verimli olmuyor çoğunlukla. Çok zaman alıyor. Önemli olan bireysel çalışmaktır. Derste sadece hocayı dinleyerek konular öğrenilmez. Kişi kendini bireysel çalışmayla geliştirebilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bu konuda hangi ders zayıfsa özel hoca tutmak daha mantıklı olabilir. Dershane fiyatları zaten malum.
Fıratt10 dedi: Verimli olmuyor çoğunlukla. Çok zaman alıyor. Önemli olan bireysel çalışmaktır. Derste sadece hocayı dinleyerek konular öğrenilmez. Kişi kendini bireysel çalışmayla geliştirebilir. Genişletmek için tıkla... Evet, bu konuda hangi ders zayıfsa özel hoca tutmak daha mantıklı olabilir. Dershane fiyatları zaten malum.