Dershaneye gidilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, 11. sınıf meslek lisesindeyim seneye staj vs olacak. Bu 2. dönem dershaneye başlamayı düşünüyorum sizce gitmeli miyim? Bu 2. dönem TYT bitirip seneye de 12'de AYT'yi tamamlamak istiyorum. Okulumuz fazla sıkı bir okul değil ve inanın kara kara düşünüyorum. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, 11. sınıf meslek lisesindeyim seneye staj vs olacak. Bu 2. dönem dershaneye başlamayı düşünüyorum sizce gitmeli miyim? Bu 2. dönem TYT bitirip seneye de 12'de AYT'yi tamamlamak istiyorum. Okulumuz fazla sıkı bir okul değil ve inanın kara kara düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Ben senin yerinde olsam açığa geçerdim ve yaza kadar 11.sınıf konularını halledip tüm yazımda tyt çalışırdım en mantıklısı da bu dershaneye gerekte yok ha illa gitmek istiyorum dersen çoğu dershanenin yaz kursu var tyt için onlara gidebilirsin.

Sene içinde TYT çalışma 11. sınıfı bitir yazın TYT'yi halledersin.

Meslekteymişsiniz bir de. Mutlaka gitmelisiniz.

Hocam 2. donem hazırana kadar TYT birisem dershane ile, yazın çalışıyorum. Seneye de staj var oradan da anca staj dershane şeklinde AYT'yi yürütürüm diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Açık liseye geçip dershaneye denemesi için yazılabilirsin.

Ailem açık liseye karşı maalesef ikna edemiyorum.

Sakın dershane işlerine girme internetin de var ücretisz YouTube'dan derlseri takip et.

Disiplin gerek ve kaynak vs birçok şey var dershanede

Hocam 2. donem hazırana kadar TYT birisem dershane ile, yazın çalışıyorum. Seneye de staj var oradan da anca staj dershane şeklinde AYT'yi yürütürüm diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Ailem açık liseye karşı maalesef ikna edemiyorum.

Disiplin gerek ve kaynak vs birçok şey var dershanede.

Hocam meslek lisesinde staj zorunlu mu bilmiyorum ama sizin işinize yaramayxaksa tümden iptal edin, bu sene ufaktan çalışmaya baslayin TYT'yi bitirin sağlam bir şekilde seneye de AYT'yi sağlam bitirin üstüne paragraf problem 3 4 aydan sonra da branş denemesi atın mis gibi netler gelsin.

Meslekteysen AYT çalışman zor açıkçası. Çünkü sonuçta sen o konuları görmüyorsun, üstüne üstlük staj yapacaksın, zamanın çok daralacak. İlk önce istediğin bölüm kaç bin sıralamadan alıyor? TYT'yi 4 ayda bitirebilirsin o yandan şüphen olmasın. Olay AYT, eğer AYT'de iyi bir şey yapmak istiyorum dersen, kesinlikle ya okulunu iyi bir anadolu lisesine nakil al veya açığa geçip çalışmaya başla. Olay dershane değil haberin olsun, 90 OBP ile alan bir anadolu lisesinde öğrenciyim, her hafta sonu kurslarımız oluyor okulun kendi yaptığı. Dershaneden farksız. Ki bu tarz kurslara gitmesen bile yapabilirsin yani.

Hocam meslek lisesinde staj zorunlu mu bilmiyorum ama sizin işinize yaramayxaksa tümden iptal edin, bu sene ufaktan çalışmaya baslayin TYT'yi bitirin sağlam bir şekilde seneye de AYT'yi sağlam bitirin üstüne paragraf problem 3 4 aydan sonra da branş denemesi atın mis gibi netler gelsin.

Hmm hocam staj zorunlu fakat staj ve okul inanın hiç yormaz beni, okula bile gittiğimin farkında değilim hiç sıkmıyorlar. 12.sınıfta dershane gideceğim ya da ailemi ikna edersem dediğiniz gibi yaparım.

Meslekteysen AYT çalışman zor açıkçası. Çünkü sonuçta sen o konuları görmüyorsun, üstüne üstlük staj yapacaksın, zamanın çok daralacak. İlk önce istediğin bölüm kaç bin sıralamadan alıyor? TYT'yi 4 ayda bitirebilirsin o yandan şüphen olmasın. Olay AYT, eğer AYT'de iyi bir şey yapmak istiyorum dersen, kesinlikle ya okulunu iyi bir Anadolu lisesine nakil al veya açığa geçip çalışmaya başla. Olay dershane değil haberin olsun, 90 OBP ile alan bir Anadolu lisesinde öğrenciyim, her hafta sonu kurslarımız oluyor okulun kendi yaptığı. Dershaneden farksız. Ki bu tarz kurslara gitmesen bile yapabilirsin yani.

Hocam iyi bir Anadolu lisesi var geçersem kalırım :D
Açığa ailem ikna olmuyor illada staj göreceksin bölümüm ulaştırma Eşit ağırlık.
Dediğiniz gibi AYT mat yok tek ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı