Dershaneye gidilir mi?

Hocam iyi bir Anadolu lisesi var geçersem kalırım :D
Açığa ailem ikna olmuyor illada staj göreceksin bölümüm ulaştırma Eşit ağırlık.
Dediğiniz gibi AYT mat yok tek ama.
Yani şu noktada yapman gereken, eğer bu bölümden hoşlanmıyorsan, devam etmek istemiyorsan ve bu bölümde gelecek görmüyorsan, ailenin karşısına oturup, düzgün bir dille bitirsen bile bu bölümden devam etmeyeceğini açıkla. Anlayışlı karşılamazlarsa nakil dene hocam. Ha, dediğin gibi oldu diyelim, staj seni sıkmıyor, okul falan çok takmıyorsa, dershaneye gidebilirsin ve kendin çalışabilirsin.

Yani şu noktada yapman gereken, eğer bu bölümden hoşlanmıyorsan, devam etmek istemiyorsan ve bu bölümde gelecek görmüyorsan, ailenin karşısına oturup, düzgün bir dille bitirsen bile bu bölümden devam etmeyeceğini açıkla. Anlayışlı karşılamazlarsa nakil dene hocam. Ha, dediğin gibi oldu diyelim, staj seni sıkmıyor, okul falan çok takmıyorsa, dershaneye gidebilirsin ve kendin çalışabilirsin.

Hocam şimdi ben netler falan bayağı kötü bana en kolay kaynak önerir misiniz ve deneme olarak TYT? Veya konu açıp etiketleyeyim mi?

Hocam şimdi ben netler falan bayağı kötü bana en kolay kaynak önerir misiniz ve deneme olarak TYT? Veya konu açıp etiketleyeyim mi?
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de TYT'yi 2. dönem bitmeden bitireceğim. Daha başlamadım. Rehberlik veya Edebiyat hocasına bir program yaptırıp, öyle girişmeyi düşünüyorum. Kaynak falan, kolaydan zor a doğru ilerler giderim. İsim falan veremem çünkü henüz bende hangisi daha iyi bilmiyorum. Ama TYT için bol bol paragraf çöz, Matematik zaten temel bilgi ama yine de konuları bil.

TYT netlerin 50 falansa çok fazla konu eksiğin var demek oluyor çalışma programına her gün problem ve paragraf eklemen iyi olur kaynak olarak eğer temelin kötüyse matematiğin ilacı var onu kullanabilirsin ya da aktif matematik yayınlarını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı