The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Temmuz 2024 #11 @499604 ikinci mezun olacaksa bir sözüm yok. Olabilir, çünkü en azından temelin var. OKB çok sıkıntılı bir şey dediğim gibi. En yüksek seviye derken onu anlamadım.
@499604 ikinci mezun olacaksa bir sözüm yok. Olabilir, çünkü en azından temelin var. OKB çok sıkıntılı bir şey dediğim gibi. En yüksek seviye derken onu anlamadım.
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #12 The Tribal Chief dedi: @499604 ikinci mezun olacaksa bir sözüm yok. Olabilir, çünkü en azından temelin var. OKB çok sıkıntılı bir şey dediğim gibi. En yüksek seviye derken onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani ileri seviye ilaç kullanırsam normal bir insan gibiyim ama ilaç kullanmadığım süre boyunca sürekli kontrol etme hastalığım oluşuyor.
The Tribal Chief dedi: @499604 ikinci mezun olacaksa bir sözüm yok. Olabilir, çünkü en azından temelin var. OKB çok sıkıntılı bir şey dediğim gibi. En yüksek seviye derken onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yani ileri seviye ilaç kullanırsam normal bir insan gibiyim ama ilaç kullanmadığım süre boyunca sürekli kontrol etme hastalığım oluşuyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Temmuz 2024 #14 499604 dedi: Yani ileri seviye ilaç kullanırsam normal bir insan gibiyim ama ilaç kullanmadığım süre boyunca sürekli kontrol etme hastalığım oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de ışığı açıp kapamak vardı. 1 saat banyodan çıkmayanlar var, hele dine bağlı olan birisine denk gelirse... 7 yıldır psikiyatri tedavisi görüyorum ve seni anlıyorum. İyileşmeni ister, başarılar dilerim.
499604 dedi: Yani ileri seviye ilaç kullanırsam normal bir insan gibiyim ama ilaç kullanmadığım süre boyunca sürekli kontrol etme hastalığım oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Ben de ışığı açıp kapamak vardı. 1 saat banyodan çıkmayanlar var, hele dine bağlı olan birisine denk gelirse... 7 yıldır psikiyatri tedavisi görüyorum ve seni anlıyorum. İyileşmeni ister, başarılar dilerim.