Dershaneye gitmek faydalı mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu yaz TYT'yi kendim halletmeye çalışacağım ondan sonra bilgimin biyoloji dışında 0 olduğu AYT içinde dershaneden yardım alacağım. Sınıfların en fazla 4 kişi olduğu bir dershane yani kalabalık yok. Faydası var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir okuldan daha güzel öğrettikleri doğru fakat sizin dersten dinleyerek aldığınız verimi herhangi bir youtube hocasından da alabilirsiniz tercihen size kalmış.

Özel ders / çalışmayı biliyorsanız bireysel çalışma bence kurumlara para kaptırmaktan her zaman daha mantıklıdır.

Bence sana tercihim bir zaman sonra bayıyor 4 sene önce bende gittim LGS için ama bir önerim var onca oraya para vermek yerine evde özel hoca eğitimi alabilirsin.

Bence sana tercihim bir zaman sonra bayıyor 4 sene önce bende gittim LGS için ama bir önerim var onca oraya para vermek yerine evde özel hoca eğitimi alabilirsin.

Dostum normal ders veriyorlar ama matematiği özel veriyorlar yani matematik dersinde tek ben olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…