Çünkü hedeflerin arasında besyo girme yada olmadı besyo girerim gibisinden düşüncelerin vardı. Tebrik ederim öncelikle besyo girmek kolay bir iş değil . Evet günümüzde dershaneye gitmeden iyi yerlere gelen arkadaşların var, Ancak eğitim sistemimiz öyle bir kılığa girdi ki eyvah diyecek kadar olduk . Şu bir gerçektir , bilinçaltımız pc yada video oynatıcıların hepsinin bir makine olduğunu biliyor bu yuzden sen her ne kadar ders çalışmaya odaklansan da ona sana diyor ki bu makineyi insan yaptı , insan! Benden düşük bir mahlukat bu makinadanmı ögrenecez ? diyerek senin haberin olmadan zihnin derinlerinde gözlerinin okuduğu kulaklarınla dinlediğin bilgileri o bir yandan siliyor. 2 ay yetersiz bir süre öss gibi bir sınav icin , imkanım olsa diyorum ilkokul 4 döneyim oradan başlıyayım çalışmaya ama olmuyor. öncende sözel bilgi birikimin bulunuyor. Ancak sayısala karşı bir önyargın var , yazında bile bir sitemde bulunmuşsun. " Nedir yahu bu sayısal " belkide " bu nedir abi ya ben bunu nerde kullanacam " gibisinden . Ve son sözüne katılıyorum Herşey sende başlar ve sende biter tam anlamıyla mükemmel . Sevgili kardeşim hayatında başarılar diliyorum