Dershaneye gitmeli miyim?

Konular hakkında hiç bilgim olmadığı için kendime güvenim çok düşük ama deneyeceğim bir kaç haftada düzen kurabilirsem gitmeme gerek kalmaz dershaneye.

aynen, kendim çalışmayı deneyeceğim ama kendime pek güvenemedim bu konuda xd.

Peki ne fark var dershane ile okul arasında?

Birde meslek liseleri için ekstra puan veriliyormuş o neye göre hesaplanıyor?

Son düzenleme:
Meslek liselerinde kendi branşında konu seçersen ek puan geliyor. Elektrik oluyup sosyoloji secersen puan gelmez.

Fakat obp gene gelir.

4 yıldır ders çalışmayan birine böyle sıkı çalışmak zor olacak. Dershane direkt olarak sıfırdan başlamıyorlar hepsi bahane 1 yılda çık konu olduğu için hızlı hızlı geçiyolar anlamıyorsan evde tekrar et diyorlar tamamen sana kalmış bir durum.

Meslek lisesi tyt kısmına etkiliyor bende meslek lisesi cikisliyim.25 puan ekstra ekledi ama bu puan sanırsam sadece kendi bölümünden olanlara gitmem için

Pek bir fark yok,dershanede deneme var,birde bölümüne göre ders görürsün dershaneye gidip pek iyi puan alamayan tanıdıklarım da var evde çalışıp iyi yapan da var ben olsam dershaneye gitmem evde çalışırım anlamadığım konularda özel ders alırdım

Hocam siz nasıl caliştiniz ne kadar caliştınız bize önerebileceğiniz birşeyler var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…