Dershaneye ön yargım var

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben ortaokul öğrencisiyim ve derslerim kötü olduğu için dershaneye karar verdim ve takdiri hep 1 2 puanla kaçırdım hocalar vermiyor ve ailem dershaneye konuşmuş ve önden tanışma gibi bir şey istiyorlarmış. Bende bu yüzden vazgeçtim bilgisi olan var mı? Ne yapıyorlar orada veya dershaneye giden arkadaşlar varsa bilgilendirebilirler mi (konuyu kendim için açmadım)?

Düzgün bir dershane ise artısı oluyor. İstiyorsanız bir haftalık denemek için gidin.

İlk defa duydum öncen tanışma dediğiniz şeyi. Ders mi işliyorlar acaba? Ya da seni tanımayı ona göre muamele etmeyi düşünüyor olabilirler. Bir git derim bence.

İlk defa duydum öncen tanışma dediğiniz şeyi. Ders mi işliyorlar acaba? Ya da seni tanımayı ona göre muamele etmeyi düşünüyor olabilirler. Bir git derim bence.

Babam dediki seni tanımak için bayrama kadar 2 hafta çağırıyorlar mış belki seviyemi ölçerler bilmiyorum ama derslerimde başarılı olma isteği var İngilizce fen dışında hepsi çok güzel matematiğe de bayılırım.

Büyük ihtimalle seni denemeye sokup seviyeni öğrenip ona göre bir sınıfa yerleştirecekler.

Bencede sizce gitmek mantıklı olur mu?

Git hocam her dershanenin yaptığı şey sonuçta. Hem derslerinizde başarılı olmanın yanında güzel dostluklar da edinebilirsiniz.

Mutlaka gidin hocam dediğiniz gibi seviye ölçümü yapacaklarsa sınıfarı belirlerler belki onlara göre.

Hocam, eğer dershane düzgün, güvenilir ve bilindik bir yerse sıkıntı yok. ARTI ya da ARTI gibi bir yerse gidin başka bir dershaneye kayıt olun. Dershaneye karşı ön yargınız olmasın. Ben de bu sene LGS için dershaneye gittim. Dershanede hem eğlenceli zamanlar geçirdim, futbol, voleybol, sınıfta sinema vb. etkinlikler sayesinde. Hem de denemede ki başarılarım arttı.

İki hafta beleş takılıyorsun beğenirsen kayıt oluyosun diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…