Dershaneyi bırakmalı mıyım?

dutyd

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben dershaneye başlamadan önce gayet okulu seven biriydim. 11.sınıfım ve dershaneye de gidiyorum. Fakat çok yoruyor beni orası ve isteksiz gidiyorum. Çok zamanım gidiyor orada ve bir faydasını da göremiyorum sizce bırakmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Faydasını görmüyorsan gitmenin bi anlamı yok. (bence)
Ama son karar senin tabiki.

En doğrusu bir eğitim danışmanından yardım almak olur. Gözüne kestirdiğin bir üniversitenin ilgili departmanına başvurarak randevu alabilirsin.

Eğitim ve kariyer planlaması üzerine iyi bir fikir sahibi olursun.

Merhaba arkadaşlar, ben dershaneye başlamadan önce gayet okulu seven biriydim. 11.sınıfım ve dershaneye de gidiyorum. Fakat çok yoruyor beni orası ve isteksiz gidiyorum. Çok zamanım gidiyor orada ve bir faydasını da göremiyorum sizce bırakmalı mıyım?

Bu yazıdan sonra devam et diyecek arkadaş yok. Bırak kesinlikle. Anlat ailene de ben sevmiyorum burayı alışamadım. Sonra alırlar zaten. Boşa para israfı gibi düşün.

Sana bir yararı yoksa boşa zaman kaybından başka bir şey değil hiç mi bir faydasını görmüyorsun ?

Ben ailemi buna zorla ikna ettim, artık eskisi gibi öğretmenler yok. Parası olan dershane açıyor, atanamayan KPSS bile kazanamayan öğretmenleri ucuzdan çalıştırıyorlar. İyi öğretmeni zaten ya devlet alıyor ya özel okullar kapıyor. Gitmediğim için çok mutluyum, derslerde fark yok ama neyse :D Faydası yoktu gram. İleriki senelerde belki düşünebilirim çok ihtiyaç hissedersem. Babam dershane parasını bana veriyor. Şu ana kadar 7000 TL verdi.

bence özel ders al en iyisi dershane okul gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı