Dersi dinleyemiyorum

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 576

awoxf

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Okuldaki dersleri asla dinleyemiyorum, kafam dolu ve kafam almıyor gibi hissediyorum. Sürekli masaya dalıp gidiyorum bir şeyler düşünüyorum. Hiç bilmediğim şeylere geçtiler. Ne yapacağım?

Okuldaki dersleri asla dinleyemiyorum, kafam dolu ve kafam almıyor gibi hissediyorum. Sürekli masaya dalıp gidiyorum bir şeyler düşünüyorum. Hiç bilmediğim şeylere geçtiler. Ne yapacağım?

Hoşlandığın biri var mı veya bugünlerde herhangi bir sıkıntı yaşadın mı?

Hoşlandığım biri yok ancak yaşadığım sıkıntılar var ağır geliyor biraz.

Pazar günleri dışarı çıkıp bir arkadaşınla derdini paylaş, eğlen bir hobin olsun ki bu tür sıkıntıları unutup hayattan zevk alasın. Bazı konuları takmamayı öğren ki erken yaşlanmayasın.

Pazar günleri dışarı çıkıp bir arkadaşınla derdini paylaş, eğlen bir hobin olsun ki bu tür sıkıntıları unutup hayattan zevk alasın. Bazı konuları takmamayı öğren ki erken yaşlanmayasın.
Dertlerimi kimseye anlatamıyorum ya dalga geçiliyor ya da sır tutulmuyor. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. En ufak şey dahi takılıyor.

Aynısı bende de vardı geçen haftadan önce, yani bunun için tam olarak bir çözüm pek mümkün değil ancak alternatif olarak teneffüste kafanızı dağıtacak bir şeyler yapıp öyle derse girmenizi önerebilirim.

Dertlerimi kimseye anlatamıyorum ya dalga geçiliyor ya da sır tutulmuyor. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. En ufak şey dahi takılıyor.
Discordun var mı?

Son düzenleme:

O zaman sıkıntı sende. Bazı arkadaşlar vardır ki dediğin gibi sır tutmaz ve dalga geçer. Bazı arkadaşlar vardır ki aile terbiyesi almış ve sen bir sıkıntı söylediğinde kendisi yaşamış gibi olur. Herkese sırrını anlatma. Bir de şunu unutma:
iki kişinin bildiği sır değildir.😃

Aynısı bende de vardı geçen haftadan önce, yani bunun için tam olarak bir çözüm pek mümkün değil ancak alternatif olarak teneffüste kafanızı dağıtacak bir şeyler yapıp öyle derse girmenizi önerebilirim.

Discordun var mı?
Var, noodlefedaisi yazarsanız çıkar.

Okulda yapamadığını evde tekrar edebilirsin konuyu öğrendikçe kendi ilgin gittikçe artacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı