Okuldaki dersleri asla dinleyemiyorum, kafam dolu ve kafam almıyor gibi hissediyorum. Sürekli masaya dalıp gidiyorum bir şeyler düşünüyorum. Hiç bilmediğim şeylere geçtiler. Ne yapacağım?
Hoşlandığım biri yok ancak yaşadığım sıkıntılar var ağır geliyor biraz.Hoşlandığın biri var mı veya bugünlerde herhangi bir sıkıntı yaşadın mı?
Hoşlandığım biri yok ancak yaşadığım sıkıntılar var ağır geliyor biraz.
Dertlerimi kimseye anlatamıyorum ya dalga geçiliyor ya da sır tutulmuyor. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. En ufak şey dahi takılıyor.Pazar günleri dışarı çıkıp bir arkadaşınla derdini paylaş, eğlen bir hobin olsun ki bu tür sıkıntıları unutup hayattan zevk alasın. Bazı konuları takmamayı öğren ki erken yaşlanmayasın.
Aynısı bende de vardı geçen haftadan önce, yani bunun için tam olarak bir çözüm pek mümkün değil ancak alternatif olarak teneffüste kafanızı dağıtacak bir şeyler yapıp öyle derse girmenizi önerebilirim.Okuldaki dersleri asla dinleyemiyorum, kafam dolu ve kafam almıyor gibi hissediyorum. Sürekli masaya dalıp gidiyorum bir şeyler düşünüyorum. Hiç bilmediğim şeylere geçtiler. Ne yapacağım?
Discordun var mı?Dertlerimi kimseye anlatamıyorum ya dalga geçiliyor ya da sır tutulmuyor. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. En ufak şey dahi takılıyor.
Dertlerimi kimseye anlatamıyorum ya dalga geçiliyor ya da sır tutulmuyor. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. En ufak şey dahi takılıyor.
Var, noodlefedaisi yazarsanız çıkar.Aynısı bende de vardı geçen haftadan önce, yani bunun için tam olarak bir çözüm pek mümkün değil ancak alternatif olarak teneffüste kafanızı dağıtacak bir şeyler yapıp öyle derse girmenizi önerebilirim.
Discordun var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.