T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 16 Ocak 2023 #1 Kardeşimin dediğine göre bu çocuk ortaokulun başından beri dersin akışını bozarmış. Şimdi 8.sınıfta başarılı olmuş. Sizce durum nedir?
Kardeşimin dediğine göre bu çocuk ortaokulun başından beri dersin akışını bozarmış. Şimdi 8.sınıfta başarılı olmuş. Sizce durum nedir?
HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 16 Ocak 2023 #2 Zekasını ve çalışma yöntemini doğru yere kanalize etmiş demek ki.
T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 16 Ocak 2023 #3 HUNAxE dedi: Zekasını ve çalışma yöntemini doğru yere kanalize etmiş demek ki. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ortaokulun bütün senelerini baz alarak seçiyorlar. Ben sanmıyorum açıkçası.
HUNAxE dedi: Zekasını ve çalışma yöntemini doğru yere kanalize etmiş demek ki. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla ortaokulun bütün senelerini baz alarak seçiyorlar. Ben sanmıyorum açıkçası.
Zato Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 299 16 Ocak 2023 #4 Tyler2 dedi: Kardeşimin dediğine göre bu çocuk ortaokulun başından beri dersin akışını bozarmış. Şimdi 8.sınıfta başarılı olmuş. Sizce durum nedir? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Tarih bu tür örneklerle dolu.
Tyler2 dedi: Kardeşimin dediğine göre bu çocuk ortaokulun başından beri dersin akışını bozarmış. Şimdi 8.sınıfta başarılı olmuş. Sizce durum nedir? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Tarih bu tür örneklerle dolu.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 16 Ocak 2023 #5 Önceden ders çalışmamış, şimdi ders çalışmış olabilir. Bir kişinin notları kötü diye de sürekli öyle gidecek de değil. Dersine çalışmıştır ya da aklı başına gelmiş de olabilir.
Önceden ders çalışmamış, şimdi ders çalışmış olabilir. Bir kişinin notları kötü diye de sürekli öyle gidecek de değil. Dersine çalışmıştır ya da aklı başına gelmiş de olabilir.