Dersler için tablet mi yoksa bilgisayar mı alınmalı?

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
HP Victus 15 kullanıyorum ama oyun oynamadığım için pek bir işe yaramamaya başladı. Sizce dersler için yeni bir bilgisayar mı almalıyım yoksa kalemli bir tablet mi? Hangisi daha işe yarar?

Not tutma ve ders çalışma açısından tablet daha kullanışlı eğer mimarlık yada mühendislik okmuyorsanız.

HP Victus 15 kullanıyorum ama oyun oynamadığım için pek bir işe yaramamaya başladı. Sizce dersler için yeni bir bilgisayar mı almalıyım yoksa kalemli bir tablet mi? Hangisi daha işe yarar?
Ben de bu konuyu düşündüm biraz araştırdım çoğu kişi tabletten verim aldığını söylüyor kalemi olan bir tablet alınacaksa verimli olur.

Bence çoğu işte Windows işletim sistemi en azından benim için önde geliyor güzel bir Windows tablet PC bakılabilir Huawei MatePad'ler gibi.

Lise ogrencisiyseniz tablet daha çok iş yapar, eğer üniversite okuyorsanız da bölümümüze göre değişir. Çok kullanmiyorsaniz tablet mantıklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…