Derslerdeki başarısızlık zeka geriliği göstergesi olabilir mi?

Beni şu Türkçe'nin paragrafları çok zorluyor. Kitap okumayı hiç sevmeyen ben sırf paragraf netim artsın diye kitap okumaya başladım. Şans dileyin işe yarasın.
 
Beni şu türkçenin paragrafları çok zorluyor. Kitap okumayı hiç sevmeyen ben sırf paragraf netim artsın diye kitap okumaya başladım. Şans dileyin işe yarasın.

Yarıyor hocam bayağı işe yarıyor ama okuma düzeninizi bozmadan okuyun.
 
Matematik feni ben de senelerdir yapamadım ama şu anda yazılım alanında gayet güzel ilerliyorum. Çalışsam düzeltirdim ama üşendim.
 
Hayır. Geri zekalı falan değilsin dostum sayısal yapamayan geri zekalı değildir tavsiyem sözel veya eşit ağırlık okuman veya temelden eksik olduğun konular varsa o konuları ortaokul konusu olsa bile yeniden dinle temelini sağlamlaştırıp düzenli bir çalışmayla başaracaksındır.
 
Bro takma kafaya. Bende 300 puan yaptım da ne oldu sanki?matematik yaptıkta ne oldu?
 
Sadece matematik ve fen yüzünden bu kadar üzülmenize gerek yok. Komşum tarih kazandı sanırım ilk 1000 sıralamaya girerek. Türkçede, sosyalde, edebiyatda da başarılı olmak bir zeka göstergesidir bence. Kardeş tavsiyesi
 
200 ham puan alıyorsan okuduğunu anlama ve matematiksel problemlerin var demektir. Bu yetenekler ezber veya öğretilen şeyler değil doğrudan zekayla alakalı.

Geliştirmek için ne yapmalıyım.

200 ham puan alıyorsan okuduğunu anlama ve matematiksel problemlerin var demektir. Bu yetenekler ezber veya öğretilen şeyler değil doğrudan zekayla alakalı.

Cidden okuduğumu anlamada zorluk çekiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…