Daha beni tanımıyorsun. Neyi başarıp başaramadığımı dahi bilmiyorsun. Ama kendinden bu kadar emin konuşuyorsun. Sen o söylediğin kişi olsan zaten bu halde olmazdın. Yazık yani acıyorum senin gibilere.
Daha beni tanımıyorsun. Neyi başarıp başaramadığımı dahi bilmiyorsun. Ama kendinden bu kadar emin konuşuyorsun. Sen o söylediğin kişi olsan zaten bu halde olmazdın. Yazık yani acıyorum senin gibilere.
Benim düşüncem gayet normal. Rusça biliyorum Almanca biliyorum gibi yalanları bırak. Git LGS sınavına çalış sonra şuan olduğun halden bile beter ağlarsın. Evde LOL oynayan 500 kilo birisin anca burada rahatça konuş.
Yurtdışına çıkmak? Ülkeyi terketmek ? Git otur dersini çalış iyi lise kazan kazanamazssan senin gibileri her gün döverler benden söylemesi.
Otur dersine bak sen tamam mı? O hayallere boşuna kapılma İngilizcen yok Almanca zaten işlememişsin diğer dillerin zaten yok. Boş beleş birisisin. Sen basit sanıyorsun galiba bu işleri. Bu kafayla gidersen lisede dayak yiyor olacaksın gram şakam yok.
İTÜ de okuyorum bu sene başladım. Ben sadece tecrübelerimi belirttim. Anadolu lisesi mezunuyum. Burada yalan sallayan 7. sınıf bir çocuğu ciddiye alıp mantıklı konuşma yapmamı mı bekliyorsun ?
Benim düşüncem gayet normal. Rusça biliyorum Almanca biliyorum gibi yalanları bırak. Git LGS sınavına çalış sonra şu an olduğun halden bile beter ağlarsın. Evde LoL oynayan 500 kilo birisin anca burada rahatça konuş.
Hocam, Rusça bilmediğimi neye dayanarak söylüyorsunuz? Ben Rusya'da doğdum ve bunun sonucu olarak Rusça biliyorum. Almanca işlememiz benim Almanca'yı iyi bildiğimi göstermez, farklı şeyler hakkında konuşuyorsunuz. Hayatımda hiç severek LoL oynamadım ve ortalama bir kilodayım. Sınavıma çalışıyorum ayrıca, siz merak etmeyin. Atıp tutuyorsunuz benim hakkımda ama benim hakkımda birşey bildiğiniz yok.
İTÜ de okuyorum bu sene başladım. Ben sadece tecrübelerimi belirttim. Anadolu lisesi mezunuyum. Burada yalan sallayan 7. sınıf bir çocuğu ciddiye alıp mantıklı konuşma yapmamı mı bekliyorsun ?
Hocam, Rusça bilmediğimi neye dayanarak söylüyorsunuz? Ben Rusya'da doğdum ve bunun sonucu olarak Rusça biliyorum. Almanca işlememiz benim Almanca'yı iyi bildiğimi göstermez, farklı şeyler hakkında konuşuyorsunuz. Hayatımda hiç severek LoL oynamadım ve ortalama bir kilodayım. Sınavıma çalışıyorum ayrıca, siz merak etmeyin. Atıp tutuyorsunuz benim hakkımda ama benim hakkımda birşey bildiğiniz yok.