Derslerden kopmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sallamıyorum, istediğinize inanın. Siz başaramadıysanız kimse başaramayacak diye bir şey yok.
Daha beni tanımıyorsun. Neyi başarıp başaramadığımı dahi bilmiyorsun. Ama kendinden bu kadar emin konuşuyorsun. Sen o söylediğin kişi olsan zaten bu halde olmazdın. Yazık yani acıyorum senin gibilere.

Daha beni tanımıyorsun. Neyi başarıp başaramadığımı dahi bilmiyorsun. Ama kendinden bu kadar emin konuşuyorsun. Sen o söylediğin kişi olsan zaten bu halde olmazdın. Yazık yani acıyorum senin gibilere.
Bu anlayışa sahip birinin benim hakkımda yaptığı yorum beni alakadar etmez, tekrardan iyi forumlar. İstediğin kadar bana acıyabilirsin.

Allah Allah ya, bir terslik var ama çözemedim gitti. Kendinizle çelişmeseniz daha iyi tartışabilirdiniz karşınızdakiyle.

İTÜ de okuyorum bu sene başladım. Ben sadece tecrübelerimi belirttim. Anadolu lisesi mezunuyum. Burada yalan sallayan 7. sınıf bir çocuğu ciddiye alıp mantıklı konuşma yapmamı mı bekliyorsun ?
Allah Allah ya, bir terslik var ama çözemedim gitti. Kendinizle çelişmeseniz daha iyi tartışabilirdiniz karşınızdakiyle.

Hocam, Rusça bilmediğimi neye dayanarak söylüyorsunuz? Ben Rusya'da doğdum ve bunun sonucu olarak Rusça biliyorum. Almanca işlememiz benim Almanca'yı iyi bildiğimi göstermez, farklı şeyler hakkında konuşuyorsunuz. Hayatımda hiç severek LoL oynamadım ve ortalama bir kilodayım. Sınavıma çalışıyorum ayrıca, siz merak etmeyin. Atıp tutuyorsunuz benim hakkımda ama benim hakkımda birşey bildiğiniz yok.

İTÜ de okuyorum bu sene başladım. Ben sadece tecrübelerimi belirttim. Anadolu lisesi mezunuyum. Burada yalan sallayan 7. sınıf bir çocuğu ciddiye alıp mantıklı konuşma yapmamı mı bekliyorsun ?
Tamam da ben sadece kendinle çelişme dedim? Karşındaki çocukmuş değilmiş ne yapabilirim güzel kardeşim? Komik duruma düşmeni engellemeye çalışıyorum.

Tamam da ben sadece kendinle çelişme dedim? Karşındaki çocukmuş değilmiş ne yapabilirim güzel kardeşim? Komik duruma düşmeni engellemeye çalışıyorum.
Burada boş yapmak yerine git ilk mesajları oku. Farkındaysan orada yardımcı olmaya çalışıyorum.
Beni boş yere uğraştırmaya devam ediyorsun. Bak yaşının küçüklüğüne veriyorum bu yalan tavırlarını. Açık veriyorsun dikkatli oku derim.

Ben gayet dikkatli okudum hocam, hayatınızda başarılar dilerim. Konuyu raporluyorum kilitlesin moderatör arkadaşlar. İyice boş muhabbete döndü çünkü aramızdaki tartışma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…