Derslerden nasıl verim alınır?

Bu tabletler öyle rastgele insanların tavsiyesine göre içilecek şeyler değil. Böyle ilaçları doktor tavsiye ederse için anca.

Hocam özele gittim hatta 10 günde bir gidiyordum yok hocam çok çabaladım ama geçmiyor geçmiyor 4 yıldır bu çukurdayım kendimi iyi hissetmiyorum. Masaya oturduğumda sanki zoraki yaptırıyorlarmış gibi hissediyorum.

Zoraki çünkü. Kimse isteyerek ders çalışmıyor fakat herkesin zorunlulukları var.
Örneğin ailenizde size bakabilmek için zoraki şekilde sabah 6'da kalkıp işe gidiyor.
Sizinde zorunluluğunuz dersin başına oturup çalışmak.
Yanlış anlamayın biraz kaba bir dil gibi olmuş olabilir fakat gerçekler bunlar.

Gerek yürüyüş, motor sürme, otobüse binme ama kısa süreliğine sıkkınlığı alıyor fakat 30dk sonra tekrar aynı.

Psikiyatrinin bir faydası olmuyorsa boş yere gitmenin pek bir anlamı yok gibi. Hangi bölümde okuyorsun ve bölüm seçimini kendin mi yaptın diye sormak isterim öneri vermeden önce.

Geçen dönem çok daha kötü şekilde yaşadım, 2 dersimden kaldım, birinde hocam yardımcı oldu, diğerlerini ezber, arkadaş yardımlarıyla geçebildim.

Çevremi düzelttim, verdikleri ilaçlar hiçbir işe yaramıyordu bıraktım, yardımları dokunmuyordu engelledim. Bir faydası olmadı. isteyerek okuduğum bölümde istemediğim derslere çalışamıyorum, kullanmayacağım bilgileri öğrenmek zoruma gidiyor. Öyle ya da böyle bir şekilde yapacak başka bir şey bulamayınca çalışıyorum artık. Kendi yolunuzu bulacaksınız maalesef, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…