Derslere daha iyi odaklanmak için HIQ Gaming Boost alınabilir mi?

Derslerim çok ağır. Bu Gaming Boost gibi ürünler benim odağımı toparlamama yardım edebilir mi? Normalde bomboş bir ürün olduğunun farkındayım ama spor için kullanmayacağım. Ya pre kullanacağım, ya bunu alacağım veya kafein hapı kullanacağım. Hangisi derslerdeki odak için daha yararlı olur?

Derslerim çok ağır. Bu Gaming Boost gibi ürünler benim odağımı toparlamama yardım edebilir mi? Normalde bomboş bir ürün olduğunun farkındayım ama spor için kullanmayacağım. Ya pre kullanacağım, ya bunu alacağım veya kafein hapı kullanacağım. Hangisi derslerdeki odak için daha yararlı olur?

Tirözin ve kafein hapı kullanabilirsin. Gerek yok ona o kadar para vermeye diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık ocağından sudafed yazdır. (çocukken içtiğimiz, tadı acı ve kötü olan kırmızı öksürük şurubu) Yazmazlarsa da kendin alırsın eczaneden, şurup da olur hap da, fark etmez. İçinde efedrin var, yanına bir de acı kahve çak al. Sana pre-workout, odaklanmanı da arttıracaktır.

IMG_4747.jpeg

Ürün nasıl bir şey onu anlamadım. Bir de konu fitness kategorisinde.

Ürün pre-workout'la aynı, içinde ekstradan işte odaklanma artışı sağlayan maddeler olduğu söyleniyor. Ben HIQ markasını severim, kalitelidir ama bazen gerçekten boş şeyler çıkartıyor prim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı