Lise geçişleri hep sancılı olur ve ilk dönemin ise adaptasyon süreci seni zayiflatmistir. Sinavlara son gün değil de en azından 1 ay öncesinden çalışsan çok fark edecektir.
Nasıl başardığınızı çok merak ediyorum ama dert değil, 2. Dönem toparlarsınız. Ayrıca kalmazsınız dönem ortasında kalmak pek mümkün olamaz zaten, hem mantıken hemde yasalar böyle.
Sınıf tekrarı 2 dönem toplamında var. 1. dönem kalma yok.
8. sınıfta benim de ortalamam 90 dı hiç çalışmamama rağmen. 9. sınıfta 78'e düştü ki normal. Lise bu. Zor ancak 9. sınıf pek zor değil. Çalışsaydın az gene 70 yapardın. Şuan 10. sınıfım 77 ortalamam var her dersten geçiyorum.
Ortaokulla lise arasında uçurumlar var. 90'lardan düşmeyen ortalamam liseede 60'dan çıkmıyor. Ortaokuldaki çalışman ile lisede aynı ilerlemeyi devam ettirmen zor.
Nasıl başardığınızı çok merak ediyorum ama dert değil, 2. dönem toparlarsınız. Ayrıca kalmazsınız dönem ortasında kalmak pek mümkün olamaz zaten, hem mantıken hem de yasalar böyle.
Lise geçişleri hep sancılı olur ve ilk dönemin ise adaptasyon süreci seni zayiflatmistir. Sinavlara son gün değil de en azından 1 ay öncesinden çalışsan çok fark edecektir.