Arkadaşlar sonuç ortada. Ne yapmam gerekiyor. Sınavlarda iyiyim fakan testlere gelince Full yaptığım nadir gibi. Genelde hep 3-4 yanlışım oluyor. Neden?
Dipnot: Sınavlarda 30dk kontrol ediyorum. Testler bitince kapatıyorum direkt.
İlk olarak adı üstünde test. Testler bazen çok kazık sorabilir, anlamayabilirsin. Zaten adamlar o kitabı sen Full yap diye satmıyor. Yeni soru tipleri gör, başka yollardan soru çöz diye satıyor. Yani kafana takma
İlk olarak adı üstünde test. Testler bazen çok kazık sorabilir, anlamayabilirsin. Zaten adamlar o kitabı sen Full yap diye satmıyor. Yeni soru tipleri gör, başka yollardan soru çöz diye satıyor. Yani kafana takma
Önemli olan sınav değil mi zaten? Konuyu önce tekrar et, öyle test çöz. Bir de bir tavsiyem var, derse başlamadan önce kitap okursan çok ama çok daha verimli geçer.
Önemli olan sınav değil mi zaten? Konuyu önce tekrar et, öyle test çöz. Bir de bir tavsiyem var, derse başlamadan önce kitap okursan çok ama çok daha verimli geçer.
Sinavlarim yuksek benimde fakat testler düşük pek onemsemedim bu problemi cunku test cozerken kendini hiç sinav gibi veremezsin bu yuzden dikkat hatalari falan çikar kafaya takma bence sinavlarin iyiyse sorun yok