Derslerimde ani bir düşüş oldu

Eren Mercury

Kilopat
Daha fazla  
9. sınıfım. Notlarım çok iyi. Senenin başından beri çok iyiydim fakat birden derslerim kötüleşti. Örneğin matematikte 1 yanlış fizik kimya biyoloji ful veya 1 yanlış iken matematiğim 5 yanlış fizik ve kimya da 3-5 yanlışa çıktı. 3 deneme olduk geometrim son sınavda berbatlaştı. Az önce de bir deneme çözdüm matematik de 30 sorudan 10 dogrum çıktı(5-6 da boş var). Derse aktif olarak katılıyorum ve dinliyorum. Her gün de en az 3-4 saat ders çalışıyorum bu süre içerisinde tekrar ve soru çözümü var. Sizce neyi yanlış yapıyor olabilirim?
(Bu arada oyun falan oynamıyorum)

Başarıyı yol gibi düşünün hocam. Bu yol kesinikle düz değildir, engebeli, yamuk gerekirse parça parçadır. Bu yolda illaki yoldan sapacaksın, ama önemli olan saptıktan sonra ne yapman gerektiğidir. Şu an yoldan çıkmış gibisiniz ve yola girmeye odaklanın. Bazen sorunun kaynağı sizsinizdir. He unutmayın bazen bu yolda mola vermekte gerekir, belirli zamanlar vardır arabayı yolun kenarına çekip yıldızları izlemek gerekir. Çekin hocam arabanızı yola bir süre dinlenin sonra tekrar yola devam edersiniz.

Başarıyı yol gibi düşünün hocam. Bu yol kesinikle düz değildir, engebeli, yamuk gerekirse parça parçadır. Bu yolda illaki yoldan sapacaksın, ama önemli olan saptıktan sonra ne yapman gerektiğidir. Şu an yoldan çıkmış gibisiniz ve yola girmeye odaklanın. Bazen sorunun kaynağı sizsinizdir. He unutmayın bazen bu yolda mola vermekte gerekir, belirli zamanlar vardır arabayı yolun kenarına çekip yıldızları izlemek gerekir. Çekin hocam arabanızı yola bir süre dinlenin sonra tekrar yola devam edersiniz.

Anladım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı