Artens Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 491 Çözümler 1 Dün 17:41 #11 Phenyl dedi: TYT matematikte eksikseniz, zaten AYT matematik konularını yapamazsınız. Yani temel matematik bilmeden mat2'yi zaten yapamazsınız. Hocayı derste dinleyin ancak odağınız sınavlar haricinde TYT olsun. Genişletmek için tıkla... TYT için hangi kanalı önerirsiniz acaba rehber matematik ile bıyıklı matematik arasında kaldım. Bir de aklıma takılan şey şu dershane ya da 345 allstar, Doping Hafıza gibi Online platformlara başvurmalı mıyım sizce?
Phenyl dedi: TYT matematikte eksikseniz, zaten AYT matematik konularını yapamazsınız. Yani temel matematik bilmeden mat2'yi zaten yapamazsınız. Hocayı derste dinleyin ancak odağınız sınavlar haricinde TYT olsun. Genişletmek için tıkla... TYT için hangi kanalı önerirsiniz acaba rehber matematik ile bıyıklı matematik arasında kaldım. Bir de aklıma takılan şey şu dershane ya da 345 allstar, Doping Hafıza gibi Online platformlara başvurmalı mıyım sizce?
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.010 Makaleler 6 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Dün 17:42 #12 Artens dedi: TYT için hangi kanalı önerirsiniz acaba rehber matematik ile bıyıklı matematik arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Kanal kısımda çok fark yok hocam, temel matematik sonuçta. Ben Tunç Kurt'u öneririm.
Artens dedi: TYT için hangi kanalı önerirsiniz acaba rehber matematik ile bıyıklı matematik arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Kanal kısımda çok fark yok hocam, temel matematik sonuçta. Ben Tunç Kurt'u öneririm.