Derslerimi seneye mi bırakmalıyım?

haznedar00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Üniversite 2. sınıftayım. Alttan aldığım ders yok. Bu sene derslerime gereken önemi vermedim. Muhtemelen 3-4 dersten kalacağım. Bütlere çalışıyordum. Bu saatten sonra çalışmamın bir anlamı yok diyerek çalışmayı bıraktım. Derslerimi seneye alttan almam mantıklı olur mu sizce?

Son ana kadar çalış bence. Bir tanesinden bile geçsen kardır. Çalışmadığın zamanları önemsiz işlere harcayacaksan çalışarak bir şey kaybetmezsin ama geçersen çok şey kazanırsın.

En azından yapabileceğini düşündüğün 1-2 ders için çalış, üstteki arkadaşın da dediği gibi bir tanesinden bile geçsen kardır. Alttan biriktirdikçe seneye ders yükün arttığında çığ gibi büyümeye başlar. Şu an 4. sınıfım, 1. ve 2. sınıftan kalan alttan derslerim fazlasıyla zorluyordu hem fiziksel olarak hem stres yaratıyordu. Benim şansım pandemi döneminde uzaktan eğitimle hepsini vermek oldu ve aşırı rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…