sadık saner Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Merhaba 9. sınıfa gidiyorum çok fazla soru bankam yok derslig almayı düsünüyorum kullanan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 8 Kasım 2023 #2 sadık saner dedi: Merhaba 9. sınıfa gidiyorum çok fazla soru bankam yok derslig almayı düsünüyorum kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ilk defa duyuyorum platformu. Doping hafıza gibi bir şeyse hiç bulaşmayın derim. Ve fiyatı nedir ben sitesinden bir şey anlayamadım.
sadık saner dedi: Merhaba 9. sınıfa gidiyorum çok fazla soru bankam yok derslig almayı düsünüyorum kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ilk defa duyuyorum platformu. Doping hafıza gibi bir şeyse hiç bulaşmayın derim. Ve fiyatı nedir ben sitesinden bir şey anlayamadım.
2 228107 Hectopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 173 8 Kasım 2023 #3 YouTube derya deniz. Bu platform soru bankasının yerini tutmaz.
Tebayo Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 189 Daha fazla Sistem Özellikleri yok Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Kasım 2023 #4 sadık saner dedi: Merhaba 9. sınıfa gidiyorum çok fazla soru bankam yok derslig almayı düsünüyorum kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum.Bence fiyatına göre gayet iyi.12 aylık paket aldım her ay 120 tl veriyorum.Cerez parası.Videoları,eğitici icerikleri ve videolardan sonra hemen soru sorup pekiştirmesi bence(fiyatına göre)gayet iyi.Eğer cok bir bütçe yoksa alınabilir.
sadık saner dedi: Merhaba 9. sınıfa gidiyorum çok fazla soru bankam yok derslig almayı düsünüyorum kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum.Bence fiyatına göre gayet iyi.12 aylık paket aldım her ay 120 tl veriyorum.Cerez parası.Videoları,eğitici icerikleri ve videolardan sonra hemen soru sorup pekiştirmesi bence(fiyatına göre)gayet iyi.Eğer cok bir bütçe yoksa alınabilir.
Gowril Musta Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #5 Hocam bende TYT için almayı düşünyorum ama aklımda soru işaretleri var sence sana etkili oldu mu alınır mı ?
Hocam bende TYT için almayı düşünyorum ama aklımda soru işaretleri var sence sana etkili oldu mu alınır mı ?