Şöyle düşünün ben seninle karşılıklı konuşuyorum senin yemeğin yok sabah 1 parça kuru ekmek yiyip yanıma gelmişsin bende senin karşında döner yiyorum ne tepki verirsin?
Dersin düzenini bozduğu için disiplin kuruluna vermesi gerekir. Bence sadece dersten atması için dua edin ve disipline vermediği için teşekkür edin. Çoğu öğretmen disipline vermemek için dersten atıyor.
Şöyle düşünün ben seninle karşılıklı konuşuyorum senin yemeğin yok sabah 1 parça kuru ekmek yiyip yanıma gelmişsin bende senin karşında döner yiyorum ne tepki verirsin?
Hiçbir şey, düzeni korumak öğretmenin görevi. Herkes kafasına göre hareket ederse düzen, disiplin falan kalmaz ortada. Dingonun ahırı mı orası? Eşek gaz mı çıkarıyor orada? Derste uyuma terbiyesizliği yapan öğrenciye az bile yapmış.
Abartmayın. Okulda uyumak mantıklı bir şey değil ancak, hocanın bunu anlayışla karşılaması gerekir. Herkesin içinde rezil edip dersten atmak abartıdır. Eğer daha önceden aynı kişiyi uyardıysa dersten atıyorsa atsın. Aksi taktirde kimsenin ders işleyişine karışmamış. Hemen dingonun ahırına bağlamayın.