Dersten muaf olmak ne demektir?

gaullle

Centipat
Hocam iyi günler, e-Okul'da İngilizcede sınav yazması gereken yerde "Öğrenci bu dersten muaftır" yazıyorsa bu ne demektir acaba?

İngilizce görmüyorsunuz anlamına geliyor.

Öğrencinin o dersten sınava girmesine gerek olmaması.

Hocam evet ama sınavlara girdim zaten bir de muafsam neden muaf olabilirim.

Hocam o dersten muaf olduğunuzdan sınava girmenize gerek yok, herhangi özel bir hastalık olduğu zaman herhangi bir engel olunca muaf olunuyor diye biliyorum.

Hocam o dersten muaf olduğunuzdan sınava girmenize gerek yok, herhangi özel bir hastalık olduğu zaman herhangi bir engel olunca muaf olunuyor diye biliyorum.

Hastalıkla İngilizcenin pek alakası yok gibi. Olsa arkadaşta bilirdi zaten. Belki yabancı dil olarak Almanca veya Fransızca görüyordur. Ya da hocası yanlışlıkla muaf işaretlemiştir.

Hocam ama önceki senelerde böyle bir şey olmadı.

Hastalıkla İngilizcenin pek alakası yok gibi. Olsa arkadaştabilirdi zaten. Belki yabancı dil olarak Almanca veya Fransızca görüyordur. Ya da hocası yanlışlıkla muaf işaretlemiştir.

Hocam yok Almanca dersinin notu girildi ama İngilizce notunda muaf yaziyor.

Lise de bir dersten muaf olma yok diye biliyorum ama hocanıza sormanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…