Bir dosya silmek istiyorum. Bilgisayarım Full yetki durumunda. Lakin silinmiyor. Masaüstümde olduğu gibi duruyor. Güvenli mod üzerinden silmeyi de denedim. Ancak fayda etmedi. Bunu nasıl silebilirim? Tüm çözümleri denedim.
Bir dosya silmek istiyorum. Bilgisayarım Full yetki durumunda. Lakin silinmiyor. Masaüstümde olduğu gibi duruyor. Güvenli mod üzerinden silmeyi de denedim. Ancak fayda etmedi. Bunu nasıl silebilirim? Tüm çözümleri denedim.
Download Ubuntu desktop, Ubuntu Server, Ubuntu for Raspberry Pi and IoT devices, Ubuntu Core and all the Ubuntu flavours. Ubuntu is an open-source software platform that runs everywhere from the PC to the server and the cloud.
ubuntu.com
Bir USB'ye Linux yazdırıp (Linux'u kurmayacaksın.) Live CD üzerinden istediğin dosyayı sil.
(Yani bunun çalışacağını düşünüyorum.)
Kurulum ekranında sanırım Ubuntuyu denemek istiyorum diye bir seçeneği seçmen lazım.
Hocam silemediğiniz dosyanın üzerine gelip sağ tık yapıp listeden özelliklere tıklayın. Ardından açılan pencereden güvenlik sekmesine girin ve yetkilerinin olduğu tikleri kaldırıp uygulaya basıp kapatın.
Hocam silemediğiniz dosyanın üzerine gelip sağ tık yapıp listeden özelliklere tıklayın. Ardından açılan pencereden güvenlik sekmesine girin ve yetkilerinin olduğu tikleri kaldırıp uygulaya basıp kapatın.