C cobret Hectopat Katılım 29 Mart 2018 Mesajlar 55 Çözümler 2 26 Mart 2021 #1 YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2021
YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 26 Mart 2021 #2 cobret dedi: YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal makine kurup deneyebilirsiniz. Dosyayı incelemeden bir şey diyemeyiz. Artı 0 Eksi
cobret dedi: YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Sanal makine kurup deneyebilirsiniz. Dosyayı incelemeden bir şey diyemeyiz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Mart 2021 #3 Evet zararlı eski tür zararlılardan bu tür şeylere bulaşmayın. Artı 0 Eksi
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Mart 2021 #4 Kaspersky veya Malwarebytes ile Tam Tarama yapmanı öneririm. Artı -2 Eksi
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #5 cobret dedi: YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama incelenmiş fakat zararlı bir şey bulunamamış güvenli diye biliyorum. Artı 0 Eksi
cobret dedi: YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama incelenmiş fakat zararlı bir şey bulunamamış güvenli diye biliyorum.
Y Yusuf_Ac Yoctopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #6 cobret dedi: YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende bilmiyorum zararlı bir şey mi lütfen cevap verebilir misiniz merak ediyorum indirsem mi indirmesem mi? Artı 0 Eksi
cobret dedi: YouTube'da gördüm. Ördek, resimlerden fotoğraf falan sürüklüyor ekrana. Yüklesem silmek için format mı gerekir? Yükleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende bilmiyorum zararlı bir şey mi lütfen cevap verebilir misiniz merak ediyorum indirsem mi indirmesem mi?