they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 4 Şubat 2024 #1 Normalde indirilenlere baktığımda bu dosyayı göremiyorum fakat WinRAR'ı açınca böyle bir dosya karşıma geliyor. Bazı forumlarda virüs diyorlar bazılarında dosya denetleyicisi diyorlar, sizce hangisi? Açıklama yapmadan yazmayınız. Bir de silsem bir şey olur mu?
Normalde indirilenlere baktığımda bu dosyayı göremiyorum fakat WinRAR'ı açınca böyle bir dosya karşıma geliyor. Bazı forumlarda virüs diyorlar bazılarında dosya denetleyicisi diyorlar, sizce hangisi? Açıklama yapmadan yazmayınız. Bir de silsem bir şey olur mu?
Çözüm X X xobavenso 4 Şubat 2024 Değil, gizli klasörleri kayıt ediyor eğer gözükmesini istemiyorsan Dosya Gezgini>Görünüm>Gizli Öğeler'i kapatabilirsin
Değil, gizli klasörleri kayıt ediyor eğer gözükmesini istemiyorsan Dosya Gezgini>Görünüm>Gizli Öğeler'i kapatabilirsin
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Şubat 2024 #2 Windows klasör gizleme ve görüntüleme ayarlarını kayıt eder, silseniz de bir şey olmaz. "Gizli dosyaları gösterme" seçeneğini aktif ederseniz kendisi yok olur. Artı 0 Eksi
Windows klasör gizleme ve görüntüleme ayarlarını kayıt eder, silseniz de bir şey olmaz. "Gizli dosyaları gösterme" seçeneğini aktif ederseniz kendisi yok olur.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 Değil, gizli klasörleri kayıt ediyor eğer gözükmesini istemiyorsan Dosya Gezgini>Görünüm>Gizli Öğeler'i kapatabilirsin Artı 0 Eksi Çözüm
Değil, gizli klasörleri kayıt ediyor eğer gözükmesini istemiyorsan Dosya Gezgini>Görünüm>Gizli Öğeler'i kapatabilirsin
KS KS they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 4 Şubat 2024 #4 xobavenso dedi: Değil, gizli klasörleri kayıt ediyor eğer gözükmesini istemiyorsan Dosya Gezgini>Görünüm>Gizli Öğeler'i kapatabilirsin Eki Görüntüle 2107092 Genişletmek için tıkla... Zaten sadece winrarı açtığım zaman karşıma geliyordu biraz şüphelendim sadece, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
xobavenso dedi: Değil, gizli klasörleri kayıt ediyor eğer gözükmesini istemiyorsan Dosya Gezgini>Görünüm>Gizli Öğeler'i kapatabilirsin Eki Görüntüle 2107092 Genişletmek için tıkla... Zaten sadece winrarı açtığım zaman karşıma geliyordu biraz şüphelendim sadece, teşekkür ederim.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 they_burnedMyHouseTo dedi: Zaten sadece winrarı açtığım zaman karşıma geliyordu biraz şüphelendim sadece, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Winrar'ı açtığında çıkmasının sebebi winrar dosyları daha derinden inceliyor windowsun göstermediklerini gösterebiliyor. Artı 0 Eksi
they_burnedMyHouseTo dedi: Zaten sadece winrarı açtığım zaman karşıma geliyordu biraz şüphelendim sadece, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Winrar'ı açtığında çıkmasının sebebi winrar dosyları daha derinden inceliyor windowsun göstermediklerini gösterebiliyor.
KS KS they_burnedMyHouseTo Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 211 Çözümler 3 4 Şubat 2024 #6 xobavenso dedi: Winrar'ı açtığında çıkmasının sebebi winrar dosyları daha derinden inceliyor windowsun göstermediklerini gösterebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
xobavenso dedi: Winrar'ı açtığında çıkmasının sebebi winrar dosyları daha derinden inceliyor windowsun göstermediklerini gösterebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tekrardan teşekkür ederim.