Çözüldü Desktop size izin vermelidir hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

858904

Picopat
Başlangıçta elimde 2. fotoğrafta belirttiğim üzere 1 dosya bulunuyordu aylardır çeşitli yöntemler denesem de silemediğim bu dosyanın sayısı zamanla 3'e yükseldi aralarından bir dosyayı altta bulunan video sayesinde kaldırabildim geriye kalan 2 dosya için videoda bulunan çözümü uyguladığımda son görsellerde belirttiğim hatayı alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Windows\Temp klasöründeki dosyaları silmeniz şart değil onlar zamanla artar silinebilenleri silersiniz sorun olmaz. Ama silmenize de gerek yok genelde oraya log'lar koyuluyor zaten.

Ama ben illa silmek istiyorum diyorsanız izinlerle çok uğraşmanıza gerek yok gelişmiş seçeneklerden CMD'ye gelip silebilirsiniz.
C:\Windows\Temp klasöründeki dosyaları silmeniz şart değil onlar zamanla artar silinebilenleri silersiniz sorun olmaz. Ama silmenize de gerek yok genelde oraya log'lar koyuluyor zaten.

Ama ben illa silmek istiyorum diyorsanız izinlerle çok uğraşmanıza gerek yok gelişmiş seçeneklerden CMD'ye gelip silebilirsiniz.

Çözüm

Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…